Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα.

-  Δεν θέλουμε να στενοχωρούμε κανέναν, αλλά δεν θα επιτρέψουμε και σε κανέναν, να νομίζει πως μπορεί να μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας. Τυχαίνει να διαθέτουμε λίγο μυαλό και πάντως να ξέρουμε κάτι από πολιτική, από προπαγάνδα και εκλογές. Εμείς δεν πειράξαμε κανέναν και δεν ζητήσαμε συνεργασία με κανέναν υποψήφιο. Δεν υπήρχε λοιπόν λόγος να...
προχωρήσουν κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι σε ενέργειες που στοχεύουν στο να μας κοροϊδέψουν. Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν και τους ευχόμαστε όνειρα γλυκά.

- Γράψαμε για τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού Φώτη Ιωαννίδη ο οποίος με δικό του γκολ στο 93΄ έδωσε νίκη και τους 3 βαθμούς στην ομάδα του, αλλά αξίζει να σημειώσουμε πως αυτό το παιδί σίγουρα αν συνεχίσει να δουλεύει θα πάει ψηλά και θα διακριθεί. Συγχαρητήρια.

- Ο Δίας θα ρίξει τους κεραυνούς του και θα τσαλακώσει την γραβάτα μας!!! Ευτυχώς που δεν φοράμε γραβάτα. Πάντως όποιος έχει φτιάξει πολλούς ποδοσφαιρικούς παράγοντες, σίγουρα θα μπορούσε να επηρεάσει και τις εκλογές στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Αυτό δεν συνέβη οπότε τα παιδιά "δεν είχαν τον θεό τους"!!!!!

- Δεν υπάρχουν υποδομές κύριοι και με τον παραμικρό χιονιά, δεν έχουν ρεύμα πολλές περιοχές, δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα αφού μπορεί η Περιφέρεια να κρατάει ανοιχτούς τους δρόμους, αλλά οι Δήμοι ούτε καν επαφή με το εσωτερικό δίκτυο δεν έχουν και η μόνη λύση που δίνουν, είναι να λένε στον κόσμο να μην βγαίνει από τα σπίτια, να κλείνουν τα σχολεία και να βγαίνουν φωτογραφίες για λεζάντα. 

- Θέλουμε να κάνουμε μια ερώτηση. Τι έχουν να πούνε τώρα οι υποψήφιοι οι οποίοι καλά έκαναν και μιλούσαν για "μαγαζάκια", αλλά τι θα πούνε τώρα που θα είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο με "τους μαγαζάτορες";;;;