Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΝΗΡΕΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Την Παρασκευή 1η Μάρτη και ώρα 8μμ, στην αίθουσα της ταβέρνας «ΔΕΡΜΑΤΑΣ», θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του σωματείου με θέματα: 1. Απολογισμός Δράσης 2. Οικονομικός Απολογισμός  3. Σχεδιασμός δράσης μπροστά στη συνένωση των εταιρειών. 

Στη συνέχεια θα γίνει κοπή πίτας του σωματείου και θα ακολουθήσει γεύμα.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Μετά τις εξελίξεις με την εξαγορά της εταιρείας είναι ξεκάθαρο πως η συσπείρωση στο σωματείο είναι ο μόνος τρόπος να προστατευτούν οι θέσεις εργασίας και τα δικαιώματά μας. Πρέπει να γίνει υπόθεση του όλου του συνδικαλιστικού κινήματος στον κλάδο αλλά και συνολικά, καθώς αφορά εκατοντάδες εργαζόμενους στη ....
Εύβοια και χιλιάδες πανελλαδικά. Γι’ αυτό το σκοπό καλούμε να παραβρεθούν στη συνέλευσή μας, από το κλαδικό σωματείο και την ομοσπονδία μας, καθώς και από άλλους χώρους, που πρέπει να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και προσφέρουν τη συμπαράστασή τους, όποτε τη χρειαστούμε. Καλούμε επίσης τους συναδέλφους της ΣΕΛΟΝΤΑ να παραβρεθούν και συζητήσουμε μαζί τους το πώς θα οργανώσουμε την πάλη μας απέναντι στους σχεδιασμούς των εργοδοτών μας.