Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και όλες οι ομάδες ελπίζουν σε παραμονή στην κατηγορία εκτός από την ΚΑΣΤΕΛΛΑ η οποία άρχισε να προετοιμάζει μια ομάδα για τα επόμενα χρόνια.
- Χθες ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ πλήρωσε τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ με το ίδιο νόμισμα. Πήρε μέσα στην Τριάδα 3 βαθμούς και μάλιστα με νίκη 0 - 3. Στον πρώτο αγώνα στην Ν. Λάμψακο είχε κερδίσει ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ με 3 - 4. Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ είναι πλέον κι αυτός στην ...
επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ πήρε βαθμολογική ανάσα.
- Ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ πήρε σπουδαία νίκη επί της ΔΡΟΣΙΑΣ με 2 - 1 και τώρα οι δύο ομάδες έχουν από 22 βαθμούς και ένα μαξιλαράκι 4 βαθμών από την ζώνη υποβιβασμού. Στον πρώτο αγώνα στην ΔΡΟΣΙΑ είχαμε ισοπαλία.
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ μείωσε την διαφορά από την ΑΡΤΑΚΗ μετά την νίκη του με 4 - 1και τώρα θα πάει την Τετάρτη στους ΩΡΕΟΥΣ και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τον ΛΗΛΑ. Η ΑΡΤΑΚΗ είχε κερδίσει τον πρώτο αγώνα με 2 - 1. Η ΑΡΤΑΚΗ είναι ακόμη πρώτη σε βαθμολογία, ενώ είναι δεύτερη σε επίθεση με 45 γκολ, έναντι 50 του ΗΡΑΚΛΗ και δεύτερη σε άμυνα αφού έχει δεχθεί 10 γκολ, ενώ ο ΗΡΑΚΛΗΣ 5. Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα υποδεχθεί τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ.
- Ένας σημαντικός αγώνας σήμερα μεταξύ ΩΡΕΩΝ και ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ. Οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη τους βαθμούς της νίκης, αφού οι ΩΡΕΟΙ έχουν 17 και η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 18!!! Αν κερδίσουν οι ΩΡΕΟΙ θα φτάσουν στους 20 και θα στείλουν στην ζώνη υποβιβασμού την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ. Αν κερδίσει η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ τότε θ΄ αφήσει στη ζώνη τους γηπεδούχους.
- Αξίζει να σημειώσουμε πως σε περίπτωση ήττας της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ θα είναι στην ζώνη υποβιβασμού 3 από τις 4 ομάδες του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων!! Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ, ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ και η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ