Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή.

- Διαβάσαμε την ανακοίνωση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ειλικρινά γελάσαμε, όχι με την ανακοίνωση, αλλά με αυτούς που μεταφέρουν εκεί που μεταφέρουν τις όποιες μαλακίες και συγνώμη για την έκφραση. Κύριοι της διοίκησης ξέρετε όλοι σας ποιοι και γιατί μεταφέρουν όσα μεταφέρουν στα ΜΜΕ. Αυτό δεν αλλάζει και κακώς χάνετε τον χρόνο σας. Η αλήθεια είναι μία. Οι ίδιοι και οι ίδιοι πίσω και μπροστά από τις διοικήσεις τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.  Θα σας θυμίσουμε κάποια βίντεο που είχαν κυκλοφορήσει στο όχι και πολύ μακρινό παρελθόν εναντίον άλλων διοικούντων. Αυτά....
τα βίντεο ήταν γυρισμένα εκεί στην επιχείρηση του αντιπροέδρου.  Τα ξεχάσαμε αυτά; Κυρίες και κύριοι της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ εμείς καταδικάζουμε τα όποια επεισόδια έγιναν ή δεν έγιναν, όπως καταδικάζουμε και αυτόν που μετέφερε ψευδείς πληροφορίες και αυτόν που τις δημοσιοποίησε χωρίς να τις ελέγξει. Εσείς πάντως δεν καταδικάσατε ποτέ, τις τότε δηλώσεις κάποιων στην κάμερα.
Τα προβλήματα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα λυθούν με "ντου", ούτε με αυτού του τύπου τα δελτία τύπου. Η λύση για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι μία και την έχουμε εκφράσει.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ με την σημερινή του διοίκηση, δεν λειτουργεί ως καφενείο και δεν θ΄ ασχοληθεί με την διαιτησία και τα όποια "σπρωξίματα" παραγόντων προς αντιπάλους. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ αν αξίζει κάτι θα το πάρει στο γήπεδο και όχι με "σπρωξίματα". Μέλη της διοίκησης του ΗΡΑΚΛΗ δεν θα πάνε ποτέ σε κάποιο γήπεδο στο οποίο δεν παίζει η ομάδα τους, για να πιέζουν και να βρίζουν. Οι ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ και όσοι είναι στον πάγκο της ομάδας, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντιδρούν σε αποφάσεις διαιτητών. Ό κόσμος βλέπει και ξέρει να κρίνει. Δεν θα κερδίσουν τίποτα με τις αντιδράσεις τους και όταν αυτές ξεφεύγουν. Αυτά είναι για μικρές ομάδες και παράγοντες της πλάκας οι οποίοι είναι ακόμη στην εποχή του "με τα λεφτά μου, γαμ΄... και την ....". Η πρόσφατη ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ με ανθρώπους που είναι στην σημερινή διοίκηση, είναι γραμμένη με χρυσά γράμματα. Όταν κάποιοι καταφέρουν να την ξεπεράσουν, τότε ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα τους χειροκροτήσει.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ εύκολα ή δύσκολα κέρδισε τον σκληροτράχηλο ΒΑΤΩΝΤΑ και πήρε τους 3 βαθμούς και όπως έχουμε γράψει, στόχος του είναι να μην χάσει ούτε βαθμό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και βλέπουμε. Ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ έβγαλε το δύσκολο πρόγραμμα με ΑΡΤΑΚΗ και ΗΡΑΚΛΗ και οφείλουμε να γράψουμε πως πάλεψε και τα δύο παιχνίδια.

- Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ πήρε τους 3 βαθμούς, επειδή έχασε ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ και όχι επειδή ήταν το αφεντικό του αγώνα.  Φυσικά η ουσία είναι οι βαθμοί, αλλά έχει την σημασία του και το τσαλάκωμα κάποιων υβριστών και κάποιων οι οποίοι "τα έχουν" τόσο μεγάλα που δεν χωράνε "να στρίψουν" στον αγωνιστικό χώρο!!! 

- Στο 0 - 0 έμειναν ΚΑΛΟΧΩΡΙ / ΠΑΝΤΕΙΧΙ και ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί όλοι λένε πως έχασαν και οι δύο ομάδες. Κύριοι κάνετε λάθος. Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ έπαιζε εκτός έδρας και πήρε βαθμό. Γιατί άραγε έχασε;

- Σήμερα έχει σημαντικούς αγώνες και αυτοί που μιλάνε για ευκολάκια, να έχουν το νου τους γιατί υπάρχουν και τα εγκεφαλικά, τα οποία θερίζουν. Όσο γι΄ αυτούς που ανέλαβαν να χρηματοδοτήσουν την δημιουργία παράγκας, πετάνε τα λεφτά τους στο πουθενά και στο τίποτα. Οι διαιτητές θα σταθούν στο ύψος τους και θα σεβαστούν όλες τις ομάδες. Λάθη θα κάνουν, αλλά δεν θα στηθούν, όπως παράγοντες με μεγάλη ευκολία ίσως στήνουν και ίσως έχουν στηθεί σε άλλους παράγοντες.