Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα.
- Πρωταπριλιά σήμερα και να προσέχετε, γιατί κάποιοι ενώ λένε ψέματα όλο το χρόνο, θέλουν να γιορτάζουν αυτή την μέρα λέγοντας κι άλλα ψέματα. Τα αθώα ψέματα δεν ενοχλούν ...
κανέναν, αλλά τα ψέματα των πολιτικών "σκοτώνουν" ανθρώπους. 

- Χαμός στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, αφού ο δήμαρχος έφαγε πόρτα από ανθρώπους που πολύ θα ήθελε να έχει στο ψηφοδέλτιό του. Του είπαν όχι, αφού του θύμισαν πως δεν κράτησε τον λόγο του και ξέχασε τις υποσχέσεις του 2014, όταν τον στήριξαν. Πληροφορίες λένε πως υποψήφιος με τον δήμαρχο, θα ζητήσει από τους συγχωριανούς του να μην τον ψηφίσουν στις εκλογές, αφού θα είναι υποψήφιος για λόγους που τώρα δεν θέλει ν΄ αποκαλύψει!!!

- Ο δήμαρχος κύριος Παγώνης προσπαθεί να δικαιολογήσει τ΄ αδικαιολόγητα στο θέμα της οικίας Μιαούλη στα Φύλλα και θέλει να πείσει πως ενώ 5 χρόνια δεν έκανε τίποτα, ξαφνικά θυμήθηκε το θέμα. Δήμαρχε, στα Φύλλα έχεις μαύρο και αυτό δεν αλλάζει.  

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα γίνει μαγαζάκι και αυτό το ξέρουν καλά όλοι. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα βρει τον δρόμο του και "θα κλείσει" το βιβλίο, γυρίζοντας οριστικά σελίδα. Από τώρα μέχρι και τον Ιούνιο, αυτοί που διοικούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχουν υποχρέωση να ανοίξουν τον δρόμο στην επόμενη μέρα και για το ξεκίνημα μιας νέας εποχής.

- Το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας δεν τελείωσε και αυτό θα το καταλάβουν όλοι. Οι 7 στροφές που απομένουν είναι απότομες και επικίνδυνες και για την κορυφή και για την ουρά. Τώρα όλοι θα καταλάβουν πως όλες οι τράπουλες έχουν άσσους και σε κάθε ζαριά μπορεί να περιμένεις 6άρες και να σου κάτσουν ντόρτια. 

- Για ποιά ΕΠΟ μιλάμε και ποιους εξυγιαντές; Δεν υπάρχει ΕΠΟ. Όλοι γνωρίζουν ποιοι κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο. Πάντως αυτή την εβδομάδα η ΕΠΟ θα γίνει θέμα, αφού θ΄ αποδειχθεί πως για να ικανοποιήσουν την παράγκα, θα επιβραβεύσουν την βία!!!!