Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Δημοτικές Εκλογές

Τις καλύτερες ευχές μας θα στείλουμε στους υποψηφίους οι οποίοι είναι πλέον σίγουροι για την εκλογή τους. Να είναι προετοιμασμένοι πάντως γιατί κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να βγάλει η κάλπη το βράδυ της Κυριακής των εκλογών, αφού όπως έλεγαν οι παλιοί, η κάλπη είναι όπως μια έγκυος και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα.
Να είναι λοιπόν ΟΛΟΙ προετοιμασμένοι για τα καλύτερα, αλλά και για ...
τα χειρότερα.
Να μην ξεχάσει πάντως κανείς πως η ευθύνη των επιλογών τους είναι τεράστια και να την αναλάβουν και να μην ρίξουν σε άλλους την ευθύνη.
Πάντως είναι αλήθεια πως από αυτές τις εκλογές θα έχουμε πολλούς ευχαριστημένους, αφού από το πουθενά, γέμισε το fb με φωτογραφίες τους και καθημερινά συμμετέχουν σε τραπεζώματα!!! Δεν είναι λίγο κι αυτό.
Υποψήφιοι οι οποίοι δεν θα πάρουν ούτε 100 σταυρούς, περπατάνε στις λαϊκές και πάνε σε εκδηλώσεις και καμαρώνουν λες και κέρδισαν κάποιο όσκαρ!!!
Υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν σίγουρη την εκλογή τους και μοιράζουν θέσεις σε όλους.
Παρακολουθούμε από κοντά τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο Χαλκιδέων και στο Δήμο ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ και διαπιστώνουμε πως εξαφανίσθηκαν τα καλάμια από την περιοχή, αφού ο κάθε υποψήφιος έχει πάρει πολλά καλάμια και τα έχει καβαλήσει και πάει.......
Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι, δικαίωμά σας είναι να κάνετε ότι θέλετε, αλλά το βράδυ της Κυριακής των εκλογών θα διαπιστώσετε πως αυτοί που σήμερα σας σφίγγουν το χέρι, με το ίδιο χέρι θα σας ρίξουν την μούντζα στην κάλπη.
Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει την θέση μας και πέρα από αυτά που γράφουμε, έχουμε πει πολλά και σε ανθρώπους που έχουμε σε εκτίμηση. Μετά τις εκλογές, δεν θα μπορούν να μας πούνε τίποτα, γιατί έκαναν τις επιλογές τους και από αυτές θα κριθούν.