Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Ο Γιώργος είναι πονηρός, αλλά....

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων κύριος Γιώργος Ψαθάς είναι πονηρός και έχει το δικό του σύστημα.
Μεταφέρει με ψιθύρους στους δημότες, πολλά αρνητικά για τους αντιπάλους του και έτσι δημιουργεί αρνητικό κλίμα γι΄ αυτούς.
Την ίδια ώρα προσπαθεί να δείχνει πως ο ίδιος δεν κάνει τον αγώνα με χτυπήματα κάτω από την μέση, για να μην αντιδράσουν οι αντίπαλοί του και αρχίσουν κι αυτοί τα ίδια.
Δήμαρχε, κύριε Ψαθά, αυτό το σύστημα είναι παμπάλαιο και .....
πιστεύουμε πως αν το αντιληφθούν  οι αντίπαλοί σου και περάσουν στην αντεπίθεση, θα εκτεθείς και θα χάσεις τις εκλογές.
Κάποιοι υποψήφιοι σε ξέρουν καλά και ξέρουν και τις πρακτικές σου. Για παράδειγμα ο κ. Γιώργος Λαφαζάνης, ο οποίος είναι στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Κουλοχέρη, ξέρει αυτούς τους τρόπους σου και πιστεύουμε πως θα περάσει στην αντεπίθεση.
Όσο για την κυρία Γκόγκου δεν ξέρουμε πόσο καλά σας ξέρει, αλλά πιστεύουμε πως θα σας μάθει σύντομα και θα απαντήσει σε όλα αυτά προφανώς με τον δικό της τρόπο.
Δήμαρχε, καλημέρα και καλή εβδομάδα και να σας ευχαριστήσουμε για τις απαντήσεις που δεν δώσατε στα ερωτήματα που θέσαμε πριν μέρες.
Εμείς δήμαρχε έχουμε ερωτήματα και θα τα θέτουμε, ενώ εσείς που δεν έχετε απαντήσεις θα επιλέγετε την σιωπή.
Στο τέλος δήμαρχε και πριν πάμε στην κάλπη, θα τα συγκεντρώσουμε όλα, θα απαντήσουμε εμείς στο γιατί δεν απαντάς και θα τα κάνουμε γνωστά στους δημότες.
Θα μάθουν ΟΛΟΙ τα ΠΑΝΤΑ.