Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε.

- Ξεκινάμε με μια καλημέρα στον κ. Νίκο Δαφνή και ευχόμαστε να τα καταφέρει. Του λέμε πως έχει στο πλευρό του πολλούς φίλους του, από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Αγαπητέ Νίκο έδωσες μια υπόσχεση και δεν πρέπει να το ξεχνάς. Υποσχέθηκες να μην σε κερδίσει .....
ο ακατανόμαστος. Περαστικά Νίκο.

- Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου μα καθόλου το τι λέει ο καθένας για τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και αν τελικά κάποιοι ποδοσφαιριστές, δεν είναι πλέον στην ομάδα. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά στο τέλος θα κριθεί. Εμείς δεν είμαστε ούτε διοίκηση, ούτε προπονητές, ούτε ποδοσφαιριστές της ομάδας.

- Μακριά κι αγαπημένοι από κάθε υποψήφιο ο οποίος πιστεύει πως έχει την νίκη στις εκλογές στα χέρια του. Αν έχεις στα χέρια σου τη εκλογή ως υποψήφιος δήμαρχος, γιατί να έχεις την ανάγκη μας;
Αν κάποιος πιστεύει πως θα είναι μέσα στην πρώτη 4άδα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, γιατί να έχει την ανάγκη μας; Εμείς θα πάμε με αυτούς που δεν έχουν καβαλήσει καλάμι και θα δούμε αν έρθουν τελευταίοι ή πρώτοι.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τώρα ξεκινάει το ταξίδι του και θα δούμε ποιοι έχουν πρόγραμμα και σχέδιο για το αύριο, της ομάδας. Η ουσία πάντως δεν αλλάζει. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να μην χάσει καθόλου χρόνο και μέχρι την Γενική Συνέλευση, να γίνουν όλα όσα πρέπει. Να σημειώσουμε πως δεν μας πέφτει λόγος, αν κάποιοι δεν θέλουν ν΄ αφήσουν τις καρέκλες και πιστεύουν πως πέτυχαν!!!! Εμείς έχουμε ξεκάθαρες θέσεις και προτάσεις και δεν τις αλλάζουμε ότι κι αν γίνει.

- Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ πήρε την νίκη με αντίπαλο τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία, ενώ ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ θα χρειασθεί να προσέξει κάπως, για να μην βρεθεί σε περιπέτειες.

- ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ και ΑΥΛΩΝΑΡΙ έμειναν στο 0 - 0 σ΄ έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ θα πρέπει να έχει πλέον το μυαλό του στο επόμενο πρωτάθλημα, αφού σίγουρα θα πρέπει να ετοιμάσουν ένα δυνατό ρόστερ και με νέα παιδιά, ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και γιατί όχι με ρόλο πρωταγωνιστή.