Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Τέλος οι εκλογές για τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θα προσπαθήσει τώρα να μαζέψει τα κομμάτια του ώστε να μπορέσει να πάει στην Εθνικές εκλογές και να σώσει εκεί ότι μπορεί, αν μπορεί να σώσει κάτι μετά το στραπάτσο που έπαθε στην κάλπη.

- Στην Περιφέρεια Ο Φάνης Σπανός...
θα πάει στην Β΄ Κυριακή όπου θ΄ αντιμετωπίσει τον Απόστολο Γκλέτσο, έχοντας όμως μια καλή διαφορά και πιστεύουμε πως δύσκολα θα ανατραπεί.

- Στο Δήμο Χλκιδέων η Έλενα Βάκα κέρδισε την μάχη της Α΄ Κυριακής με τον κύριο Παγώνη να έχει περάσει στην Β΄ Κυριακή, ενώ εκτός έμεινε ο κύριος Καθαροσπόρης.. την Β΄ Κυριακή λοιπόν θα κριθεί το ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Χαλκιδέων.

- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων ο κ. Γιώργος Ψαθάς κέρδισε από την Α΄ Κυριακή και συνεχίζει από την θέση του δημάρχου. Να συγχαρούμε τον κύριο Ψαθά και να του ευχηθούμε να έχει μια καλή θητεία και να κάνει το καλύτερο για τον Δήμο. Η κυρία Γκόγκου δεν κατάφερε να πείσει τον κόσμο και σίγουρα αιτίες υπάρουν, αλλά δεν ξέρουμε αν υπάρχει λόγος να τις αναλύσουμε.

- Στην Κάρυστο κέρδισε από την Α΄ Κυριακή ο Ραβιόλος και αυτό δεν ήταν έκπληξη, αφού όλοι αυτό περίμεναν.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα μας επιτρέψετε σήμερα να περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα στην Περιφέρεια και στους Δήμους, να ξεκουραστούμε λίγο και μετά το μεσημέρι θα μπούμε σε κανονική ροή.