Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Δήμος Χαλκιδέων

Φίλες και φίλοι σήμερα μιλούν οι δημότες, αλλά θα πρέπει να γράψουμε κι εμείς πως λάθη έκαναν όλοι οι υποψήφιοι και πολλοί ήταν και προκλητικοί αφού μας είπαν για το ΕΓΩ τους και μέσα από την προβολή που έκαναν για τον εαυτό τους μας δήλωσαν πως μόνο αυτοί ξέρουν, μόνο αυτοί μπορούν να μας σώσουν, μόνο αυτοί είναι ικανοί να τα κάνουν όλα.
Έπεσε χρήμα στην πιάτσα και αυτό κάνει μπαμ από μακριά. 
Πιστεύουμε πως το λάθος της υπερβολικής....
υπερβολής κάποιων θα πληρωθεί στην κάλπη από τους δημότες.
Πιστεύουμε πως το μάρμαρο θα το πληρώσουν και οι υποψήφιοι "κωλοτούμπες" οι οποίοι προφανώς θεωρούν τους άλλους μη ικανούς και κάνουν μεταγραφές ως ποδοσφαιριστές.
Όσο για κάποιες κυρίες οι οποίες παρίσταναν τα μοντέλα στο fb σε όλοι την προεκλογική περίοδο, θα πρέπει να πάρουν το μάθημά τους και την επόμενη φορά να έχουν ασχοληθεί με τα προβλήματα των δημοτών πριν βάλουν υποψηφιότητα. Είναι τραγικό στις τόσες χιλιάδες ψηφοφόρους να μην βρίσκεις 600 σταυρούς για να εκλεγείς.
Δεν ξέρουμε πόσο θα κοστίσουν στην παράταξη Καθαροσπόρη τα δύο σενάρια που κυκλοφόρησαν στην προεκλογική περίοδο. Το ένα ήθελε τον κύριο Καθαροσπόρη να έχει κάνει ότι έχει κάνει σε συνεργασία με τον Παγώνη, ώστε την Β΄ Κυριακή να εκλεγεί ένας από τους δύο και το άλλο σενάριο να λέει πως ο κ. Καθαροσπόρης "τα έσπασε" με γνωστό επιχειρηματία  ο οποίος στήριξε τον Παγώνη και γι΄ αυτό πέρασε απέναντι.
Ο κύριος Παγώνης πιστεύουμε πως θα έχει μεγάλο κόστος επειδή δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου με την καθημερινότητα και τα προβλήματα της κάθε γειτονιάς, αλλά ασχολήθηκε αποκλειστικά με την Δημοτική Αγορά Χαλκίδας, αδιαφόρησε για το οικόπεδο ΔΑΡΙΝΓΚ και να μην ξεχνάμε πως αυτά τα δύο οι δημότες τα έχουν συνδέσει με επιχειρηματικά συμφέροντα.
Το βράδυ θα ξέρουμε τι απ΄ όλα τιμώρησαν οι δημότες.