Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Καλημέρα στους διοικούντες την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Θέλουμε ειλικρινά να στείλουμε την καλημέρα μας σε όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας και για μια ακόμη φορά να γράψουμε πως και τους πιστεύουμε και σε εκτίμηση τους έχουμε.
Μπορεί να τους έχουμε ενοχλήσει με τις θέσεις μας στις εκλογές, αλλά να ξέρουν πως δεν μπορούμε ν΄ αλλάξουμε χαρακτήρα, δεν μπορούμε να κλείνουμε μάτια κι αυτιά και ν΄ αφήνουμε κάποιους να λένε ψέματα, να κοιτάζουν μόνο τον εαυτούλη....
τους και "να θάβουν" φίλους και συνεργάτες. Τι σόι φιλίες είναι αυτές; 
Οι διοικούντες την ΕΠΣΕ σήμερα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι δυνατόν να δείχνουν τόση ανοχή και να το βάζουν σε κίνδυνο, μόνο και μόνο για να μην ενοχλήσουν κάποιους, ενώ γνωρίζουν πως αυτό βλάπτει το ποδόσφαιρο.
Ο πρόεδρος κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου κάποια στιγμή θα πρέπει να βρει την δύναμη και να μιλήσει για όλους και για όλα, χωρίς να βάλει μπροστά φιλίες και δήθεν φίλους.
Τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ θα πρέπει από εδώ και στο εξής να κοιτάξουν μπροστά και να υπηρετήσουν το ποδόσφαιρο κάνοντας πέρα τους υβριστές και συκοφάντες, οι οποίοι θέλουν να κάνουν κουμάντο στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Το γράφουμε αυτό γιατί ΟΛΟΙ γνωρίζουν σε τι κίνδυνο μπήκε το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο από τον Φεβρουάριο του 2018 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2019.
Εμείς μετά τις εκλογές θα γράψουμε πολλά και όλα θα έχουν να κάνουν με την αλήθεια.
Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ θα πρέπει να πάει ψηλά το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και θα το πάει, γιατί τα μέλη της διοίκησης έπαθαν και έμαθαν.
Εμείς ήμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε φανατικά μαζί τους, όπως και η μεγάλη πλειοψηφία των σωματείων.