Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε.  Να στείλουμε την καλημέρα μας στους φίλους της ΑΕΚ και να τους πούμε πως δεν πρέπει να έχουν παράπονα από την ομάδα τους, αφού έφτασαν στον τελικό του Κυπέλλου και είχαν την τιμή ν΄ αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να συνηθίσουν με την ιδέα πως δεν θα κερδίζουν ...
τον ΠΑΟΚ, ακόμη κι όταν οι εξυγιαντές ορίζουν τον τελικό στην έδρα της ΑΕΚ. Την επόμενη φορά να ορίσουν και διαιτητή τον Μελισανίδη!!!

- Σήμερα έχουμε αγώνες για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας με το ενδιαφέρον στην ουρά της βαθμολογίας.  Το πρωτάθλημα τελειώνει σήμερα και έχουν ήδη υποβιβαστεί η ΚΑΣΤΕΛΛΑ, οι ΩΡΕΟΙ και το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ, ενώ σήμερα θα μάθουμε και ποια θα είναι η 4η ομάδα που θα πάει στην Β΄ Κατηγορία.

- Εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου θα έχει σήμερα στις 20:00 στην κεντρική πλατεία των Ψαχνών η υποψήφια δήμαρχος κυρία Τζοβάννα Γκόγκου και ο φίλος μας ο δήμαρχος περιμένει να δει αν θα έχει κόσμο. Δήμαρχε αν έχει τον κόσμο που είχες εσύ καλύτερα να παραιτηθεί σήμερα. Όποιος δεν έχει να φοβηθεί τις συγκρίσεις έχει ανοιχτά τα πλάνα και δείχνει τους συγκεντρωμένους.  Πάντως εμείς θα δείξουμε την αλήθεια και όχι το δήθεν πλήθος.

- Εντάξει. Τώρα πρέπει να το γράψουμε. Φίλος υποψήφιος χθες μας θύμισε κάτι που είχαμε γράψει πριν αρκετό καιρό. Τότε ο ίδιος και ένας ακόμη φίλος, έλεγαν πως στην Β΄ Κυριακή θα περάσουν Παγώνης και Καθαροσπόρης. Τους είχαμε πει από τότε πως η Βάκα θα είναι στην Β΄ Κυριακή και ψάχνουμε τον δεύτερο. Είχαμε πει επίσης πως αν στην Β΄ Κυριακή αντίπαλος της κυρίας Βάκα βρεθεί ο κύριος Καθαροσπόρης, εμείς θα πάμε διακοπές. Θα κρατήσουμε τον λόγο μας αγαπητοί φίλοι και μας είναι αρκετό το ότι καταλάβατε πως οι δημότες επέλεξαν ήδη Βάκα.