Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Βασίλης Γουρνής

Όταν παίρνεις μέρος σε εκλογές και συγκεντρώνεις περίπου 2.000 σταυρούς και είσαι πρώτος από όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων κι ενώ έχεις δεχθεί λάσπη από τον απερχόμενο δήμαρχο κύριο Παγώνη, δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερες συστάσεις και ούτε ανησυχείς για την οποιαδήποτε καρέκλα, αφού ήσουν και από τους πρωτεργάτες στην προσπάθεια να μην περάσει στα αζήτητα η....
παράταξη του κυρίου Ζεμπίλη.
Ο Βασίλης Γουρνής μπορεί να μην είναι από πολιτικό τζάκι, μπορεί να μην είναι δημόσιος υπάλληλος, αλλά είναι από αυτούς που είναι δίπλα στους δημότες καθημερινά.
Ας μας επιτρέψει ο κ. Γουρνής να γράψουμε, πως ο ίδιος, αλλά και άλλοι του ψηφοδελτίου της κυρίας Βάκα και η ίδια η δήμαρχος, δεν έκρυψαν ποτέ την κομματική τους ταυτότητα. Δεν δήλωσαν ποτέ ουδέτεροι, ανεξάρτητοι ή δεν ξέρουμε τι άλλο. Φυσικά και έχουν ρόλο και στις Εθνικές Εκλογές και οφείλουν να στηρίξουν ανθρώπους που τους στήριξαν.
Έχουμε όμως μια απορία αγαπητέ Βασίλη. Αυτοί που σας κατηγορούσαν ως κομματικούς εκπροσώπους της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, πως θα βγούνε τώρα στην πιάτσα για να ζητήσουν σταυρό για υποψήφιο βουλευτή; Δεν θα ντραπούν τους δημότες; 
Δεν θα ξεβρακωθούν πολιτικά, όταν οι δημότες θα τους θυμίσουν τα όσα έλεγαν;
Δεν θα αποδείξουν πως κάποιοι έπαιξαν βρώμικο παιχνίδι εναντίον της κυρίας Βάκα και του ψηφοδελτίου της;
Κύριε Γουρνή, αγαπητέ Βασίλη, εύχομαι να μείνεις πάντα αυτός που είσαι και να μην κρύβεις τίποτα από τους δημότες. 
Τώρα στηρίζουμε ΟΛΟΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και υποψηφίους οι οποίοι στήριξαν το ψηφοδέλτιο της κυρίας Βάκα. 
Οι άλλοι θα ψηφιστούν από την παράταξη του απερχόμενου. Σταυροί υπάρχουν και στα κοιμητήρια και κάποιοι έχουν πρόσβαση εκεί.