Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή. Δεν θέλουμε να γίνουμε κακοί, αλλά ίσως οι διοργανωτές του Μαραθώνιου στην Χαλκίδα θα έπρεπε να ξεκινήσουν, αφού πρώτα θα πήγαιναν να ανάψουν ένα κεράκι, να κάνουν τον σταυρό τους και να προσευχηθούν. Τι θα πείραζε λοιπόν να ξεκινήσουν τα πάντα μετά την Θεία Λειτουργία; Τέλος πάντων. Αυτά....
είναι ψιλά γράμματα για κάποιους.

- ΕΡΕΤΡΙΑ και ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ έμειναν στο μηδέν γενικώς, αλλά πήραν από 1 βαθμό. Όχι καλό ποδόσφαιρο και ένας αγώνας χωρίς ρυθμό και χωρίς φάσεις. Στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ η αλλαγή προπονητή, δεν έφερε και θετικό αποτέλεσμα. Η γκρίνια συνεχίστηκε και στ΄ αποδυτήρια και αν αυτό δεν διορθωθεί, τότε η ομάδα θα πάει στην εντατική.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κέρδισε 2 - 0 και κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, με αντίπαλο τον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ.  Τελικά ο Τοκπασίδης δεν ξέρουμε αν θα έχει νέα ευκαιρία μιας εβδομάδας, αλλά ο πρόεδρος κύριος Λαθουράς έχει 1 μέρα για να τακτοποιήσει υποχρεώσεις προς ποδοσφαιριστές, προπονητές κλπ. !!!!

- Σήμερα έχουμε ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα. Από τις 11:30 αρχίζουν αγώνες της Γ΄ Κατηγορίας, στις 12:00 ΣΚΥΡΟΣ - ΜΙΑΟΥΛΗΣ, ενώ στις 13:30 αγώνας γυναικείας υπόθεσης ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ. Στις 16:00 ΑΡΤΑΚΗ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ και στις 16:30 αγώνες Α΄ & Β΄ Κατηγορίας.