Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Καλησπέρα κύριε Κουσκούτη

Κύριε Κουσκούτη, αγαπητέ Μπάμπη το μίσος σας για τον Παπακωνσταντίνου ξεπέρασε όλα τα όρια.
Ξέρετε καλά πως κέρδισε τα δικαστήρια που είχε μαζί σας και σε κάποια αποσύρατε και τις μηνύσεις γιατί ξέρατε πως δεν θα είχατε αποτέλεσμα.
Μόλις προχθές χάσατε την δίκη για το καταστατικό και δεν βγήκατε να ζητήσετε μια συγνώμη για τα όσα λέγατε. Τώρα ρωτάτε για δανεικά και σίγουρα αναφέρεσθε ....
στην βοήθεια που δόθηκε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να ταξιδέψει!!!
Γιατί δεν λέτε για την βοήθεια που παίρνετε εσείς κι άλλες ομάδες για το ταξίδι στην Σκύρο; Γιατί δεν λέτε για βοήθεια της ομάδας σας από την ΕΠΣΕ, σε τραυματισμούς και ταξίδια, ακόμη και στα παιδικά;
Κύριε Κουσκούτη, είσθε από τους ευνοημένους της υπόθεσης και το ξέρετε.
Θα έχετε όμως την χαρά να δείτε τα πάντα δημοσιευμένα, γιατί δεν μπορεί η ΕΠΣΕ να σας προσέχει ιδιαιτέρως κι εσείς "να χτυπάτε" ένα δύο πρόσωπα και ξέρουμε όλοι το γιατί.
Κύριε Κουσκούτη, εμείς θα σας βοηθήσουμε, αλλά γράφοντας όλη την αλήθεια και όχι την μισή.
Θα ζητήσουμε αύριο με επίσημη αίτηση, να μας δεχθεί σε ακρόαση το ΔΣ της ΕΠΣΕ κι εκεί θα δούμε ποιος θα μπορέσει να αποκρύψει στοιχεία.
Αλήθειες αγαπητέ Μπάμπη για όλους και για όλα.
Αν το ΔΣ της ΕΠΣΕ δεν δεχθεί, τότε θα κάνουμε κι εμείς αυτό που κάνετε εσείς.
Θα δίνουμε στην δημοσιότητα στοιχεία, για όλους και για όλα. Για όλους όμως και όχι μόνο γιο΄ αυτούς που δεν γουστάρουμε.
Όσο γι΄αυτά που διαβάσαμε σε δική σας ανάρτηση περί λογισμικού κλπ, μάλλον έχετε χάσει επεισόδια. Ψηφίστηκαν ομόφωνα στη Γενική Συνέλευση και τον απολογισμό δεν τον έκανε ο Παπακωνσταντίνου μόνος του ούτε τον ψήφισε μόνος του.