Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. 
Τι άλλο θ΄ ακούσουμε και θα δούμε με τους Συριζαίους, τους πρώην Πασόκους και τα ορφανά του Καμμένου; Δεν ψήφισαν λέει τις συμβάσεις που είχαν υπογράψει οι ίδιοι!!!!!! Περιμένετε και θα δούμε πολλά ακόμη. Ο Φλαμπουράρης πάντως, επειδή δεν πάει σε ΚΑΠΗ, πάει....
στα τηλεοπτικά παράθυρα και λέει τις κοτσάνες του. Τώρα οι πρώην ΑΝΕΛ οι οποίοι πούλησαν τον Καμμένο και έγιναν Συριζαίοι θα κάνουν λέει πολιτική κίνηση και θα συνεργαστούν με τον Αλέξη!!! 

- Είχαμε και ποδόσφαιρο χθες, αλλά το κυρίως πιάτο είναι σήμερα. Πάντως δύο προπονητές κούνησαν μαντήλι και μάλλον σήμερα ή αύριο θα έχουμε και ανακοινώσεις. Το κλίμα ήταν βαρύ εδώ και μέρες, αλλά βοήθησαν και τα χθεσινά αποτελέσματα, τα οποία ήταν αρνητικά για τις ομάδες τους.

- Έχασαν λέει οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ από τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ Αθηνών με 1 - 4 στο Στάδιο της Χαλκίδας, αλλά όλοι δηλώνουν αισιόδοξοι για τον εκτός έδρας αγώνα με το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Η ήττα αυτή θα λειτουργήσει ως φάρμακο "για την ίωση" της ομάδας.

- Ο κ. Βαγγέλης Ντόβολης ήξερε πως "θα χτυπήσει" την Ερέτρια  και πότε και έτσι φτάσαμε στην ανατροπή, αφού η Ερέτρια προηγήθηκε στο σκορ, αλλά μετά δέχθηκε 4 γκολ. Τίποτα πλέον δεν θα είναι εύκολο για την ΕΡΕΤΡΙΑ και πιθανότατα σήμερα αύριο θα γίνουν κινήσεις. Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ κέρδισε και τώρα θα υποδεχθεί τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ, ενώ η ΕΡΕΤΡΙΑ θα υποδεχθεί τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ.

- Ο ΛΗΛΑΣ την 3η αγωνιστική κέρδισε τον ΟΛΥΜΠΟ εκτός και πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης, ενώ ο ΟΛΥΜΠΟΣ  έμεινε στους 4 βαθμούς.  Την επόμενη αγωνιστική ο ΛΗΛΑΣ παίζει εκτός με τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ, ενώ ο ΟΛΥΜΠΟΣ παίζει εκτός με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.