Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κύριοι του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ καλή σας μέρα.
Επειδή οι ψίθυροι και τα μουρμουρητά για θέματα του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου είναι πλέον στην καθημερινότητά μας, επειδή κάποιος θα έπρεπε να μιλήσει, επειδή κάποιοι θα έπρεπε ν΄ αποφασίσουν, εμείς όπως πάντα δημοσιοποιούμε την άποψή μας, γιατί η αλήθεια δεν μας τρομάζει κι επειδή για μας η ανθρωπιά και η φιλία, δεν πρέπει  να τελειώνουν για μια θέση.
Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ έει ΔΣ και μέλη του είναι:
ΡΕΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ.....

ΑΛΑΦΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  
ΠΙΣΧΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    
ΛΑΜΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΑΜΙΑΣ   
ΜΙΣΙΡΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ    
ΙΩΣΗΦ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΟΣ   
ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕΛΟΣ  
ΚΑΛΥΒΙΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΕΛΟΣ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΛΟΣ

Από αυτό το ΔΣ απουσιάζει, επειδή αυτό ήθελαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και οι ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΈΣ της ΕΠΟ, ο κύριος Γιάννης Παπακωνσταντίνου. Μετά την δικαστική περιπέτεια στην οποία τον έμπλεξαν ο κ. Παπακωνσταντίνου περιμένει την δικαίωσή του στα δικαστήρια και την επιστροφή του στο ΔΣ της Ένωσης.
Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, θα επιστρέψει για να έρθει και στην πράξη η δικαίωσή του, αλλά είναι αηδιασμένος και δεν θέλει να συνεχίσει στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Τελευταία έχουμε έναν πόλεμο πραγματικά και έχει χωριστεί η ΕΠΣΕ σε στρατόπεδα.
Δεν θα μπούμε σήμερα σε αυτά.
Πρόεδρος στην ΕΠΣΕ είναι ο κύριος Ρέτσας και αυτός πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο για τα πάντα και φυσικά να αποφασίζει για τα πάντα το ΔΣ.
Καμιά δουλειά δεν έχουν όσοι δεν είναι σήμερα στο ΔΣ της  ΕΠΣΕ.
Πρέπει όμως να υπάρξει σεβασμός στο πρόσωπο του κυρίου Παπακωνσταντίνου, επειδή έχει προσφέρει πολλά, επειδή αυτός έχει αναδείξει τα περισσότερα μέλη του ΔΣ και αυτό  το ξέρουν ΟΛΟΙ.
Ο σημερινός πρόεδρος, ο κ. Ρέτσας δεν έχει κρύψει ποτέ πως ο κ. Παπακωνσταντίνου τον βοήθησε για να φτάσει εδώ που έφτασε.
Αύριο ξεκινάει μια νέα εβδομάδα. Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΠΣΕ, θα πρέπει ν΄ αποδείξουν πως δεν έχουν άλλα κίνητρα και πως δεν παίρνουν εντολές από κανέναν τρίτο, για να αφήνουν όλ τα μέτωπα ανοιχτά.
Πρόεδρε κύριε Ρέτσα, εμείς δεν υποκρινόμαστε, ούτε διεκδικούμε κάτι. Εμείς ούτε καν απάντηση δεν πήραμε σε αιτήματά μας, τα οποία καταθέσαμε επίσημα στην ΕΠΣΕ. Δεν έχουμε αν θέλετε ανάγκη να μας δώσετε ένα φύλλο αγώνα, αφού τα έχουμε στα χέρια μας. Θέλουμε απλά να διαπιστώσουμε, αν κάποιοι έχουν ότι θέλουν στην διάθεσή τους, αλλά όχι όλοι.
Αυτή η εβδομάδα θα είναι κρίσιμη.
Πάρτε αποφάσεις για όλους και για όλα. Αλλάξτε τα όλα, αλλά μην βάλετε και πάλι στην ΕΠΣΕ την γνωστή παράγκα.
Εμείς κύριε Ρέτσα πιστέψαμε σ΄ εσάς και το δείξαμε. Δεν μας ενοχλεί αυτό που ζούμε σήμερα, ούτε τα όσα θα ζήσουμε στην συνέχεια.
Κύριοι του ΔΣ της ΕΠΣΕ πάρτε αποφάσεις, γιατί εσείς έχετε την ευθύνη για το ΕΥΒΟΊΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.