Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

.....σουτάκια

- Ο Βασίλης μαζί με τον εκτελεστικό, συνέφαγαν και στην παρέα ήταν και άλλοι. Αυτό κυκλοφόρησε στην πιάτσα, αλλά δεν έχει διασταυρωθεί. Πάντως μετά τα τηλέφωνα πήραν φωτιά, αφού ο εκτελεστικός καλούσε περιφερειακούς, δημοτικούς και πολιτικούς για να πάνε σήμερα στο γήπεδο και να....
ακούσουν τον ΛΕ ΠΑ και όχι μόνο!!!! Οι φωτογράφοι πάντως ετοίμασαν τις φωτογραφικές τους μηχανές, για να αποθανατίσουν τον εκτελεστικό δίπλα σε όλους αυτούς!!!!

- Ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ μπορεί να είναι στο βυθό της βαθμολογίας, αλλά αυτοί που τον αγαπούν θα κάνουν ότι μπορούν, ώστε η ομάδα να μπει σε νέες βάσεις και δεν έχει σημασία αν θα παραμείνει στην Α΄ Κατηγορία ή στην Β΄.  Αυτή η ομάδα αξίζει ένα νέο ξεκίνημα σε καλή βάση και χωρίς εγωισμούς.

- Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ δεν τα πάει καλά και είναι στην επικίνδυνη ζώνη. Μαζί με τον ΕΥΒΟΪΚΟ είναι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και αυτό θα πρέπει κάποια στιγμή ν΄ αλλάξει. Την επόμενη Κυριακή θ υποδεχθεί τον ΛΗΛΑ ο οποίος εκτός έδρας δεν πάει κι άσχημα, αλλά για τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ θα είναι τελικός.