Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

- Πήρε τους 3 βαθμούς ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ο οποίος κέρδισε με 3 - 0 τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ και παρέμεινε μόνος πρώτος με 22 βαθμούς.
- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ πέρασε με άνεση και με 0 - 4 από την ΔΡΟΣΙΑ με έναν Σίμωση να έχει έρωτα με τα δίχτυα. Οι Αλιβεριώτες ακολουθούν τους Ψαχνιώτες με 2 βαθμούς λιγότερο.
- Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ πέρασε από το Μπούρτζι κερδίζοντας με 0 - 3 τον ΕΥΒΟΪΚΟ και τον ....
έσπρωξε στον πάτο του πάτου, ενώ η ίδια είναι στην 3η θέση.
- Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ πέρασε από το ΠΡΟΚΟΠΙ σαν σίφουνας με 2 - 5 και τουλάχιστον βλέπει προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω, ενώ το ΠΡΟΚΟΠΙ άρχισε να βλέπει αστεράκια.
- Η ΑΙΔΗΨΟΣ φαίνεται πως δεν πίστευε πως μπορεί ο ΟΛΥΜΠΟΣ να κάνει 2 - 2 το 2 - 0, αλλά τώρα ξέρει πως ο αγώνας τελειώνει με το τελευταίο σφύριγμα.
- Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ πήρε τους 3 βαθμούς και αυτό έχει την σημασία του και μάλιστα όταν τους παίρνεις από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο οποίος μπήκε πλέον στην κόκκινη γραμμή. Πάντως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα κινδυνεύσει, αρκεί να διατηρήσουν όλοι την ψυχραιμία τους και να πάρουν δρόμο, αυτοί που δημιουργούν προβλήματα.
- Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ με τον Γιώργο Κρόκο στον πάγκο του πήρε μεγάλη νίκη, την πρώτη στο πρωτάθλημα και βγήκε από την ζώνη υποβιβασμού όπου έστειλε τον ΛΗΛΑ τον οποίο κέρδισε με 2 - 0.