Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Κυριακάτικες κουβεντούλες...

- Κυριακή σήμερα και τα γήπεδα σας περιμένουν. Λένε οι ειδικοί πως θα έχει βροχές και καταιγίδες στην Εύβοια, αλλά δεν λένε τίποτα για τις καταιγίδες που θα έχουμε σε κάποια γήπεδα. Θα βρέξει γκολ, αλλά θα έχουμε και πολλές μουρμούρες. Ψάρια μουρμούρες και όχι ....
την άλλη μουρμούρα....

- Μεγαλύτερος και φανατικότερος υποστηρικτής του προέδρου της ΕΠΣΕ κ. Γιάννη Ρέτσα, από το apopsignomi όλα αυτά τα χρόνια, δεν υπάρχει και ας αφήσουν κάποιοι τις μαλακίες τους. Έχει την εκτίμησή μας και το ξέρει και δεν αλλάζει αυτό, εκτός κι αν "μας ρίξει από τα σύννεφα". Θα του γράφουμε πάντα αλήθειες και τον θέλουμε τυπικό και ασυμβίβαστο και μακριά από τους "χτίστες της παραγκούπολης".

- Έχασαν τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ από τον ΒΑΑΤΩΝΤΑ, αλλά ο κ. Ακριτίδης έχει παράπονα από την διαιτησία και δεν το έκρυψε. Πάντως ο κ. Ακριτίδης δεν μας έχει συνηθίσει να φωνάζει άδικα, άρα κάτι είχαμε εκεί. 

- Έχουν πλάκα κάποιοι ραδιοφωνατζήδες και κάποιες ραδιοφωνατζούδες που θέλουν να μειώσουν την δήμαρχο Χαλκιδέων κυρία Βάκα και κάνουν αναφορά στο θέμα ΦΟΔΣΑ και ΠΕΔ. Κυρίες και κύριοι, ο πόνος σας είναι μεγάλος γιατί ποντάρατε στον Παγώνη και τον Καθαροσπόρη και δεν σας βγήκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πονέσει η Βάκα με τις μαλακίες που λέτε. Σας βλέπει από ψηλά και γελάει μαζί σας.