Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή. Έχουμε και σήμερα ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχουμε τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ ο οποίος έπαιξε χθες αλλά δεν κέρδισε και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί κάποιοι θεωρούν καλό αποτέλεσμα την ισοπαλία. Κύριοι....
καμιά ισοπαλία δεν είναι θετικό αποτέλεσμα, αν θέλετε η ομάδα να σωθεί. Θα γράψουμε για το θέμα αργότερα.

- Χθες παρακολουθήσαμε τον αγώνα μπάσκετ ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ - ΑΣΤΕΡΑ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ και οφείλουμε να συγχαρούμε την  πεντάδα των  κυριών που ήταν μια κερκίδα μόνες τους. Ο ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ κέρδισε 69 - 63  και έτσι σε 3 αγωνιστικές έχει 1 νίκη κι 2 ήττες. Την επόμενη αγωνιστική παίζει με τον Γ. Σ.  ΙΤΕΑΣ μια ομάδα που έχει κι αυτή 1 νίκη κι 2 ήττες..

- Δραπέτευσε με την νίκη και τους 3 βαθμούς λένε, ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών από τον αγώνα με τον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ!! Κύριοι ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν ήταν φυλακισμένος στο Γυμνό. Πήγε για τον αγώνα και θα έφευγε ακόμη κι αν δεν κέρδιζε. Και κάτι απλό. Αυτοί που πάνε για να είναι στο γήπεδο όταν θα χάσει βαθμούς ο ΗΡΑΚΛΗΣ ας σκεφτούν και λίγο. 

- Ο ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ ξαναχτύπησε με 8 γκολ και θύμα του αυτή την φορά η ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ. Οι γηπεδούχοι αν και κάνουν μια πολύ καλή πορεία, δεν συγκεντρώνουν κόσμο στο γήπεδο, αλλά αυτό δεν συμβαίνει τώρα. Πάνε χρόνια τώρα που ο κόσμος γύρισε την πλάτη στην ομάδα. Θα γράψουμε αργότερα για το θέμα.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σήμερα θα υποδεχθεί την ΕΡΕΤΡΙΑ, αλλά ο εκτελεστικός και η παρέα του ετοίμασαν και κάτι καλλιτεχνικό και λένε πως θα τραγουδήσει ο Πανταζής και θα είναι στο γήπεδο και ο Τάκης Ζαχαράτος. Όλα τα μωρά στην πίστα θα λέει ο ΛΕΠΑ και η κερκίδα του σταδίου θα γεμίσει. Το στάδιο στο τέλος θα γίνει νυχτερινό κέντρο. Αλήθεια τι θα γίνει αν οι χιλιάδες των θεατών έρθουν σε κέφι και θέλουν να συνεχίσει ο ΛΕΠΑ; Πότε θ΄ αρχίσει ο αγώνας;;;;;