Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Έπεσε πολύ νερό και στην Εύβοια, αλλά ουσιαστικά χειμώνα δεν έχουμε δει ακόμη. Να δούμε που το πάει ο καιρός αφού....
κυκλοφορούν ακόμη και τα κοντομάνικα!!!! 

- Κάτι δεν πήγε καλά χθες σε γήπεδα της  Εύβοιας και δικαιώθηκαν όλοι αυτοί που έλεγαν πως δεν έφταιγε η επιτροπή διαιτησίας, για τα όποια παράπονα υπήρχαν. Χθες είχαμε πολλές κακές ποφ΄σεις διαιτητών και οι λόγοι είναι γνωστοί και δεν θα τους επαναλάβουμε. 

- Στην Νέα Λάμψακο κάτι περίεργο συμβαίνει. Είναι πολλοί αυτοί που βγήκαν στην αγορά και έψαχναν για σούβλες και μοτέρ για να τις γυρίζει!!!! Είναι απίστευτο, αλλά μάλλον μπέρδεψαν τα Χριστούγεννα με το Πάσχα!!!!

- Διαβάζουμε την κριτική για τον στολισμό στο Δήμο Χαλκιδέων και γελάμε. Δεν μπήκαμε στον κόπο να παρακολουθήσουμε το θέμα και ούτε θ το κάνουμε. Την Γέννηση του Θεανθρώπου γιορτάζουμε και όχι την χαρά του έμπορα. Είμαστε αντίθετοι στο να πληρώνει ο δήμος κάθε χρόνο χιλιάδες ευρώ για στολισμό και φωτισμό.

- Η ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ κέρδισε και μάλιστα με 5 - 2 μέσα στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ και μας επιβεβαίωση αφού είχαμε γράψει πως στο γήπεδο παίζουν οι ποδοσφαιριστές και όχι οι αριθμοί. Το σκορ είναι βαρύ για το ΑΥΛΩΝΑΡΙ και σίγουρα προβλημάτισε τον κ. Μπασούκο και την διοίκηση.

- Δύσκολα τα πράγματα στην Α΄ Κατηγορία και για τις ομάδες που είναι σε κίνδυνο. Είναι μεγάλος ο αριθμός, αφού ακόμη κι αυτές που είναι κοντά στην πρώτη τετράδα, κινδυνεύουν!!! Αν τελικά υποβιβαστούν 4 ομάδες τότε θα έχουμε σήριαλ στην συνέχεια του πρωταθλήματος