Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα κι καλή εβδομάδα να έχετε. Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο πέρασε με πολλά και ενδιαφέροντα και να ευχηθούμε το επόμενο να είναι καλύτερο. Να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα, αφού έφυγε από την ζωή ο πατέρας της. Έλενα να είναι ελαφρύ το χώμα που θα.... τον σκεπάσει και να ζήσετε να τον θυμόσαστε.

- Κέρδισε ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ, έστω και δύσκολα, αλλά όπως είχαμε γράψει, σ΄ αυτή την κατηγορία και σ΄ αυτόν τον όμιλο, δεν φτάνει το να κερδίζεις τους από κάτω σου στην βαθμολογία. Πρέπει να κερδίζεις ομάδες που είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ώστε να μπορέσεις να φύγεις από την ζώνη υποβιβασμού..

- Δεν κέρδισαν οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ την ομάδα του ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ και αυτό το 1 - 1 κατά την άποψή μας δεν ήταν καλό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε πως οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ δεν πρέπει να χάσουν την Κυριακή στην Γλυφάδα, αν θέλουν να πάρουν μια βαθμολογική ανάσα κι να μην βρεθούν σε χειρότερη θέση. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αφήσουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ το ΕΓΩ στο σπίτι τους και να πάνε με το ΕΜΕΙΣ στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κέρδισε τον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ και ανέβηκε βαθμολογικά σε πείσμα αυτών οι οποίοι ήθελαν την διάλυσή του. Συγχαρητήρια στον κ. Τοκπασίδη στους ποδοσφαιριστές και στους ανθρώπους που είναι δίπλα στην ομάδα. Επειδή ακούμε να κατηγορούν αυτούς που έκριναν και σχολίασαν την στάση των ποδοσφαιριστών στον αγώνα με τον ΗΡΑΚΛΗ από τον οποίο απείχαν, θ πρέπει να το καταλάβουν. Τίποτα δεν κέρδισαν οι ποδοσφαιριστές από την αποχή που έκαναν, αλλά διασύρθηκε η ομάδα. Επειδή το θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν τελείωσε, ας αφήσουν κάποιοι να λένε μπούρδες.

- Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή Τρεπεκλή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι σοβαρός και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά. Πάντως κανείς δεν πρέπει να βγάζει κορώνες και να λέει διάφορα, εξ αιτίας ενός τραυματισμού.