Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Καλή Κυριακή να έχετε και όλα να σας πάνε δεξιά, που λέει ο λόγος. Τα δικά μας νεύρα δεν θα σπάσουν και φυσικά όπως έχουμε γράψει κωλοτούμπες δεν κάνουμε και δεν θα απολογηθούμε σε κανέναν για τίποτα. Εμείς την δουλειά μας και αυτοί την δουλειά τους λοιπόν, για να τελειώνουμε με τα μου είπε και του είπα. Εμείς δεν ζητήσαμε εξηγήσεις από κανέναν και για τίποτα, ούτε για τα όσα λένε, ούτε....
γι τα όσα γράφουν. Συνεχίζουμε όπως κάναμε 12 χρόνια τώρα με το apopsignomi και το μόνο που άλλαξε είναι η δική μας στάση, απέναντι σ΄ αυτούς οι οποίοι λένε άλλα μπροστά μας και άλλα πίσω από την πλάτη μας. 

- Αυτοί οι οποίοι θέλουν να έχουν κάποια επαφή μαζί μας θα πρέπει να ξέρουν πως εμείς είμαστε οι κακοί και αυτοί είναι οι καλοί. Αυτό ισχύει όταν μιλάνε με άλλους. Όταν μιλάνε μαζί μας δεν θα παίζουνε κρυφτούλι. Ξέρουν και ξέρουμε και αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάει κανείς.

- Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ μπορεί να μην πάτησε γκάζι χθες, αλλά έπαιξε όσο χρειάσθηκε για να πάρει τους 3 βαθμούς και να διατηρήσει την ψυχολογία του νικητή, αφού έχει και το Κύπελλο μπροστά του. Ο πρόεδρος κύριος Δημήτρης Τσιτίνης και τα μέλη του ΔΣ καμαρώνουν για τις επιλογές τους και δεν κλαίνε τα χρήματά τους, ούτε για τον χρόνο που διαθέτουν για την ομάδα τους. 

- Μία ακόμη ήττα γνώρισε ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ και ακολούθησε η παραίτηση του προπονητή κυρίου Μάλαμα. Η ομάδα των Φύλλων μπορεί να μην έφτασε στο στόχο, αλλά είναι ακόμη ζωντανή και αυτή είναι η ουσία. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, αλλά είναι τραγικό να επιδιώκεις την διάλυση μιας ομάδας και μάλιστα όταν κάποια σχέση έχεις με τα Φύλλα.