Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

-  Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Να προσέχετε την υγεία σας και να μην πιστεύει κανείς πως το θέμα με τον κοροναϊό αφορά τους άλλους ....
και όχι όλους μας.

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ σήμερα το μεσημέρι δίνει την μάχη επιβίωσης στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και αυτή είναι η αλήθεια. Ας καταλάβουν ΟΛΟΙ πως κάθε αγωνιστική που η ομάδα δεν παίρνει βαθμούς, χάνει και την τελευταία ελπίδα. Αντίπαλος ο ΠΑΝΑΡΚΔΙΚΟΣ ο οποίος λένε πως δεν κάνει χάρες!!! Κύριοι κάντε αυτά που πρέπει για να πάρει η ομάδα τους 3 βαθμούς. 

- Ημέρα της γυναίκας λένε πως είναι η σημερινή!!! Κάθε μέρα είναι η μέρα της γυναίκας κυρίες κι κύριοι, αλλά η σημερινή είναι για εμπορικούς σκοπούς και ευκαιρία για ξεφάντωμα. Θα βγούνε κι κάποιες ανακοινώσεις, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Δεν γιορτάζουν για την γυναίκα που διεκδικεί, για την εργαζόμενη γυναίκα, αλλά για δωράκια, για κλαμπάκια κλπ.

-  Στο γήπεδο του Βασιλικού θα υποδεχθεί σήμερα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ το ΑΥΛΩΝΑΡΙ και θα δούμε αν οι φίλοι της ομάδας θα ξεπεράσουν τους 100 ή τελικά θα συνεχισθεί η αδιαφορία. Ο καιρός μπορεί να μην είναι καλός, αλλά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει ανάγκη τον κόσμο και ειδικά τώρα. Οι διοικούντες την ομάδα, καλά θα κάνουν στην είσοδο να δέχονται και αιτήσεις εγγραφής νέων μελών. Η συνδρομή για να εγγραφεί κάποιος μέλος αν θυμόμαστε καλά είναι 5 ευρώ το μήνα.  Ας ξεκινήσει λοιπόν η ομ΄δα από σήμερα.

- Η ΕΡΕΤΡΙΑ δυστυχώς συνεχίζει με αρνητικά  αποτελέσματα και πλέον οι διοικούντες αναλαμβάνουν κι την ευθύνη γι την συνέχεια. Η ομάδα αγωνιστικά δεν υπάρχει και έτσι όπως παίζει θα μπορούσε να χάσει και τον αγώνα με τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ ο οποίος δεν συνεχίζει πλέον στο πρωτάθλημα!!!