Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

....φαπούλες

- Τι έγινε τώρα; Ξέχασαν κάποιοι  "τα σκάνδαλα" που είχαν πιστέψει πως ανακάλυψαν στην Περιφέρεια και τώρα είδαν όνειρο και "ανακάλυψαν σκάνδαλα" στον δήμο Χαλκιδέων;;; 
Λένε άλλοι πως ξεχνούν εύκολα, όταν πέφτει λαδάκι στην μηχανή και πάνε στο επόμενο για να βρουν κι άλλο λαδάκι!!! Εμείς δεν τα πιστεύουμε αυτά, αλλά θα περιμέναμε να μάθουμε την εξέλιξη όσων είχαν πει. Πάντως είναι τουλάχιστον ....
μαλακία να μιλούν για σκάνδαλα οι πρώην και τα παπαγαλάκια τους. Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως η δήμαρχος κυρία Βάκα, θα ρίξει "βόμβες" και θα είναι με πραγματικά στοιχεία.

- Μαθαίνουμε πως ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην πρόεδρος εκεί στο νομικό πρόσωπο, ο κύριος Ανυφαντής, επειδή λένε διάφορα κάποιοι και κάποιοι άλλοι τον ξέχασαν, θα δώσει στην δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που πήραν χρήματα επί θητείας Παγώνη, για να προβάλουν το έργο του Νομικού Προσώπου και να δίνουν χρόνο στον ίδιο να μιλάει στα ΜΜΕ. Αγαπητέ κύριε Σωτήρη, αυτό έπρεπε να το είχατε κάνει πολύ νωρίτερα.

- Ο κ. Παπανδρέου, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείοι, τον οποίο έχει διορίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει κάνει τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ άνω κάτω. Τους δίνει στεγνά, γιατί προσπαθούν να του φορτώσουν πολλά και διάφορα για να κάνουν αντιπολίτευση!!