Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

....σουτάκια

- Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, αλλά καλά θα κάνει να την λέει δημόσια και όχι κρυμμένος πίσω από κουρτίνες. Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ τώρα στα δύσκολα θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα και να πετύχει στόχους που κανείς ίσως να μην πιστεύει.
Η ΕΠΣΕ δεν παίζει ποδόσφαιρο ως διοίκηση, αλλά είναι αυτή που θα κριθεί αυτή την πολύ δύσκολη εποχή, για το ....
αν καταφέρει  να οδηγήσει ψηλά το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο ή να το αφήσει να το ρίξουν επίπεδο αυτοί που το χρησιμοποιούν.
Πρόεδρος της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ο κ. Γιάννης Ρέτσας. Καλός άνθρωπος, πετυχημένος επιχειρηματίας, οικογενειάρχης και αγαπάει το ποδόσφαιρο. 
Δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν να τον κατευθύνουν. Ακούει, έχει υπομονή και πιστεύουμε πως δεν θα συρθεί πίσω από ανθρώπους που μόνο να παίρνουν θέλουν από το ποδόσφαιρο.
Εμείς τον έχουμε ψηλά σε εκτίμηση και σίγουρα τον έχουμε ενοχλήσει πολλές φορές με αυτά που γράφουμε, αλλά θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, γιατί θέλουμε να πετύχει.
Θα περιμένουμε τις αποφάσεις για την αναδιάρθρωση και έχουμε μια έκπληξη για τον πρόεδρο κύριο Ρέτσα. Με την έκπληξη αυτή πιστεύουμε και θέλουμε να αποδείξουμε πως δεν είμαστε κοντόφθαλμοι, δεν είμαστε αντίπαλοι με τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, αλλά εξακολουθούμε να τον στηρίζουμε, όπως και τότε που είχαμε μείνει μόνοι μας υπέρ του.
Τώρα έχει πολλούς υποστηρικτές, αλλά εμείς ως παλιοί κρατάμε αποστάσεις από τους όψιμους υποστηρικτές του.