Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Είσαι πραγματικά ηλίθιος;;;

Εμείς δεν έχουμε μάθει να επιτρέπουμε στον καθένα να λέει ότι θέλει εναντίον μας και μάλιστα να κάνει αναφορά σε άτομα με τα οποία ουδέποτε είχαμε κακές σχέσεις ή έχουμε κάποια παράπονα.
Έχουμε γράψει άπειρες φορές, πως δεν μας ενδιαφέρει το τι λέει ο κάθε παράγοντας για μας, αλλά το τι λέμε εμείς γι΄ αυτόν.
Κάποιος μπορεί να λέει τα χειρότερα για τους δικούς του λόγους, αλλά εμείς δεν αλλάζουμε άποψη και συνεχίζουμε να τον κρίνουμε με......
εκτίμηση και σεβασμό.
Είναι όμως το λιγότερο κακοήθεια να βγαίνουν άνθρωποι της ενημέρωσης και να μεταφέρουν σε άλλους, το ποιοι είναι εναντίον μας και ποιοι όχι.
Τελικά πρέπει να είσαι πολύ ηλίθιος κύριε και ειλικρινά είσαι για τα μπάζα και όχι για την ενημέρωση.
Αναφέρθηκες στην δική μας σχέση με το μέλος της διοίκησης της ΕΠΣΕ κύριο Γιάννη Λάμπρου, αλλά και με τον πρόεδρο κύριο Ρέτσα. Πρέπει εκτός από ηλίθιος να είσαι και μεγάλη κότα, αφού σου ζητήσαμε να γράψεις τα όσα είπες και δεν το έκανες.
Οι δύο κύριοι στους οποίους αναφέρθηκες έχουν τον σεβασμό και την εκτίμησή σας και ελπίζουμε να μην αμφιβάλλουν γι΄ αυτό.
Μπορεί να είπανε οτιδήποτε, αλλά μικρή σημασία έχει. Το γράφουμε αυτό γιατί μπορεί για να πετύχουν τον σκοπό τους να είπανε κάτι παραπάνω. Έχουν το ελεύθερο να το κάνουν, όπως κάνουμε κι εμείς πολλές φορές. Γράφουμε κάτι, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για να φτάσουν στον στόχο τους.
Πρέπει να είσαι πολύ ηλίθιος πάντως για να μην καταλαβαίνεις απλά πράγματα.
Εμείς δεν θα δώσουμε εξετάσεις τώρα που ο κ. Ρέτσας είναι πρόεδρος και ο κ. Λάμπρου αναπληρωτής Γραμματέας στην ΕΠΣΕ. Εσύ που ήσουν όταν οι δύο κύριοι δεν ήταν στην σημερινή τους θέση;
Εσύ ήσουν με τους άλλους. Έτσι δεν είναι;
Από πότε ισχύει το να σηκωθούν τα πόδια για να χτυπήσουν το κεφάλι;
Την καλησπέρα μας στους κυρίους Ρέτσα και Λάμπρου και άντε γεια στον ηλίθιο.