Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε και φυσικά να προσέχετε την υγεία σας Από σήμερα ανοίγουν και οι χώροι εστίασης αλλά κρατάμε τις αποστάσεις.  Δεν ξέρουμε ποιοι θα σεβαστούν τα πρωτόκολλα και....
ποιοι όχι, αλλά εμείς να προσέχουμε και να επιλέγουμε καταστήματα που προσέχουν περισσότερο.

- Κάθε φορά που γράφουμε κάτι για την αναδιάρθρωση, κάποιοι ευτυχώς ελάχιστοι θυμώνουν, αλλά δεν μας πειράζει.  Αυτά που ακούμε μόνο για γέλια είναι και μόνο εξυπηρετήσεις προσφέρουν σ΄ αυτούς που έχασαν αγωνιστικά και πιέζουν για να κερδίσουν στα χαρτιά. Το ΔΣ της ΕΠΣΕ δεν πρέπει να υποκύψει σε πιέσεις και να περάσει στην τήρηση της προκήρυξης.

- Μιλήσαμε με μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ και δεν τους είδαμε έτοιμους για κωλοτούμπες και το πιθανότερο είναι να πάνε με την προκήρυξη και να φροντίσουν για την οικονομική ενίσχυση των Σωματείων. Το κάθε μέλος του ΔΣ έχει την δική του άποψη, αλλά ΟΛΟΙ θα ψηφίσουν αυτό που θ΄ αποφασίσει η πλειοψηφία.

- Την καλημέρα μας στον κύριο Γιώργο Πίσχινα και του ευχόμαστε να είναι καλά στην υγεία του και δυνατός, γιατί η ζωή μας φέρνει πάντα δοκιμασίες και πρέπει να τις ξεπερνάμε. Καλή δύναμη Γιώργο και να ξέρεις πως είμαστε δίπλα σου.

- Τώρα τι κάνουμε; Στο Δήμο Χαλκιδέων έχουν σοβαρό θέμα, αφού στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θ΄ αλλάξουν θέση!!! Οι ανεξάρτητοι σιγά σιγά θα γίνουν πολλοί και παρατάξεις της αντιπολίτευσης θα χάσουν μέλη τους. Εμείς το έχουμε γράψει. Οι δημοτικοί Σύμβουλοι δεν είναι πρόβατα, για ν΄ ακολουθούν τον τσοπάνη, αλλά αυτοί που ορκίσθηκαν να υπηρετούν τους δημότες.