Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

....σουτάκια

- Είπαμε πως οι καιροί είναι δύσκολοι και αυτό ισχύει και για το ποδόσφαιρο, το οποίο εκτός από το οικονομικό έχει και τους εξυγιαντές στην ΕΠΟ, οι οποίοι προσπαθούν να κρύψουν πως έχουν γίνει 3 κομμάτια. Τόσοι είναι αυτοί που θέλουν την θέση του προέδρου και προσπαθούν να μαζέψουν ψήφους, για....
το δικό τους ψηφοδέλτιο.

- Εδώ στην Εύβοια δυστυχώς κάποιοι παράγοντες, αλλά και προπονητές έχουν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια τα όποια πρωτόκολλα τους έχουν δοθεί και συνεχίζουν προπονήσεις και φιλικά "ελεύθερα" και δεν είναι μακρυά η ώρα που θ΄ ανάψει το κόκκινο και θα τελειώσουν όλα. Τεράστια και η ευθύνη των δήμων οι οποίοι έχουν υποχρέωση να παραχωρούν με προϋποθέσεις τις αθλητικές τους εγκαταστάσεις. Αν παρέμβει η αστυνομία, τότε το πρόστιμο είναι μεγάλο και μπορεί να μπει λουκέτο και στην αθλητική εγκατάσταση.

- Δεν μας ενδιαφέρει το θέμα φίλε. Ας κάνουν ότι θέλουν και μακάρι να πετύχουν τους στόχους τους για το καλό της ομάδας. Μέχρι σήμερα πάντως με όποια ομάδα ασχολήθηκαν απέτυχαν. Εμείς θα είμαστε εδώ και δεν θα τους ενοχλήσουμε, γιατί όταν τους είπαμε να κατέβουν από το καλάμι και να μην παριστάνουν κάτι που δεν είναι, μας έκοψαν την καλημέρα και καλά έκαναν. Προτίμησαν να έχουν από κοντά αυτούς που τους λένε πάντα ΝΑΙ.

- Έρχεται νέα καταιγίδα σε ποδοσφαιρικό σωματείο το οποίο θα μπει πάλι σε περιπέτειες. Το έχει η μοίρα του φαίνεται. Κάποιοι "θα την κάνουν" μόλις ξεσπάσει η καταιγίδα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, ποιοι θα μείνουν για να υπάρξει επόμενη μέρα.