Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε και πάντα με υγεία. Ο κορονοϊός είναι πλέον σταθερά πάνω από τα 400 κρούσματα σε καθημερινή βάση και όλα δείχνουν πως αυτός ο αριθμός θα μεγαλώσει. Δεν προσέχουμε πλέον και αυτό είναι γεγονός. Δυστυχώς για ότι συμβεί στον καθένα μας, θα ....φταίει το κεφάλι μας και κανείς άλλος.

- Νέα στήλη θα έχουμε από αύριο Δευτέρα και το όνομα αυτής "ο μπάρμπα Στέλιος". Νονός ο Μανώλης Βέττας, αφού αυτός έριξε τον χαρακτηρισμό και φυσικά εμείς τον αποδεχθήκαμε. Κάθε μέρα λοιπόν στις 09:00 θα έχει ενδιαφέρον να διαβάζουμε τα όσα θα γράφει "ο μπάρμπα Στέλιος".

- Εμείς δεν ανήκουμε στους Χαλκιδάρες, αλλά γράψαμε τι πρέπει να κάνουν οι διοικούντες την ομάδα για να την προστατέψουν από αυτούς που δεν θέλουν να γυρίσει σελίδα η ομάδα. Πληροφορίες λένε πως οι διοικούντες θα πάρουν μέτρα και δεν θα επιτρέψουν πλέον την είσοδο στο γήπεδο σε αυτούς που δημιουργούν επεισόδια και σ΄ αυτούς που βρίζουν τους πάντες και τα πάντα.  Αυτοί οι τύποι θέλουν το κακό της ομάδας και δεν θα σεβστούν ποτέ τις προσπάθειες της διοίκησης και του προπονητή. 

- Σήμερα έχουμε 6 αγώνες Α΄ κατηγορίας και να δούμε πόσες νίκες φιλοξενούμενων ομάδων θα  έχουμε. Χθες σε 2 αγώνες είχαμε 2 νίκες των φιλοξενούμενων ομάδων. Λέτε σήμερα να έχουμε μόνο νίκες των γηπεδούχων ή θ σκάσουν και 2-3 νίκες των φιλοξενούμενων;;;;;

- Κέρδισε χθες το ΜΑΝΤΟΥΔΙ και δεν είχαμε καμία διαμαρτυρία για την διαιτησία. Είναι αυτό που γράφαμε τελικά. Και "ο Άγιος φοβέρα θέλει"!!!! Αυτό σημαίνει πως σήμερα ο προπονητής της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ ο κ. Σπυρόπουλος θα κάνει μια στάση στο Προκόπι για ν΄ ανάψει η αποστολή ένα κεράκι στον Άγιο και όχι για φοβέρες.

- Η ΚΑΡΥΣΤΟΣ αντιμετωπίζει εκτός έδρας και πάλι τον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ, αυτή την φορά για το πρωτάθλημα. Στο κύπελλο έχασε με 1 - 0, αλλά σήμερα ο ΟΛΥΜΠΟΣ για να την κερδίσει, θα πρέπει να ιδρώσει πολύ την φανέλα.