Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

....σουτάκια

 - Ψυχραιμία!!!! Δεν μας έχει μείνει τίποτα άλλο, από το να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Ότι κι αν συμβαίνει, ότι κι αν βλέπουμε, ότι κι αν ακούμε, το αντίδοτο είναι ένα. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. Με αυτό το αντίδοτο θα ξεπεράσουμε και τον κορονοϊό και τους τετραέξυπνους στο χώρο του αθλητισμού και της πολιτικής, αφού κάποιοι τα ....έχουν μπερδέψει αυτά τα δύο και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.

- Φίλες κι φίλοι αναγνώστες, σας ευχαριστούμε πραγματικά που είσθε φανατικοί με το apopsignomi, αλλά κι εμείς προσπαθούμε να μην σας αφήνουμε να πλήξετε. Στο θέμα της ΕΠΣΕ και με την απόφαση στήριξης Ψαρόπουλου, όσα είχαμε να γράψουμε τα γράψαμε και επισημάναμε πως ήταν λάθος η στιγμή της ανακοίνωσης της πρότασης στήριξης, αφού απλά τίποτα δεν είναι δεδομένο αυτή την στιγμή.

- Πιστεύουμε επίσης πως ήταν λάθος να δώσουμε στήριξη, χωρίς η ΕΠΣΕ να κερδίσει κάτι, με μια θέση στο ψηφοδέλτιο και φυσικά όχι στους αναπληρωματικούς. Θα δούμε τους υποψηφίους όταν έρθει η ώρα των εκλογών και τότε θ΄ αποδειχθεί πως μικρότερες σε αριθμό σωματείων ΕΠΣΕ, θα έχουν υποψηφίους, ενώ εμείς όχι. Αν υπήρξαν άλλα ανταλλάγματα ας μας τα πούνε και να τους συγχαρούμε.

- Περιμέναμε επίσης από τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ κύριο Ρέτσα κάποια ανακοίνωση μέτρων στήριξης προς τα σωματεία εδώ και τώρα, αλλά δεν ακούσαμε τίποτα. Το ΘΑ δώσουμε αργότερα κάποια δωρεάν διαιτησία δεν είναι μέτρο στήριξης αφού δεν έχουμε αγωνιστική δράση.

- Η ΕΠΣΕ θα έπρεπε ως διοργανώτρια αρχή να διεκδικήσει αυτά που πρέπει και αυτά που έχει δικαίωμα να πάρει και να τα δώσει στα σωματεία μέλη της. Πρόεδρε φυσικά και κάτι θα γινόταν, αφού η αγωνιστική δράση σταμάτησε με ευθύνη της πολιτείας. Τι λένε οι νόμοι και τα μέτρα; Όταν "μπαίνει λουκέτο" με ευθύνη της πολιτείας, τότε υπάρχει και η αποζημίωση ειδικού σκοπού. Τι λέτε;