Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

"Τα παρατράγουδα"

 
- Καημένα παρατράγουδα, πρέπει να μας πείτε κι ένα ευχαριστώ, αφού φροντίζουμε για σας. Μέχρι και δημάρχους ενοχλήσαμε για να σας βρούνε "καταφύγιο".  Τι άλλο πρέπει να κάνουμε για να σας δείξουμε την αγάπη και την συμπάθειά μας; Κάποια στιγμή ίσως χρειασθεί να ενεργοποιήσουμε κι άλλους φορείς για το καλό σας, αλλά ...μέσα στην πανδημία, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

- Εντάξει κάτι είναι κι αυτό, αφού 300 ευρώ το χρόνο είναι περισσότερα από τα 20 ευρώ τον μήνα, αλλά σίγουρα λιγότερα από τα 600 που δίνουν στον ανταγωνιστή σου αγαπητό παρατράγουδο. Κάνε κάτι και ζήτα αύξηση γιατί σύντομα θα σου κοπεί και το 300άρι.

- Το άλλο το παρατράγουδο, το πανηλίθιο που βγαίνει στα Ψαχνά και μας κατηγορεί, λέγοντας πως είναι ψέμα το ότι μας τηλεφώνησε ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς, τι να του γράψουμε; Βρε ηλίθιε, μήπως πρέπει να πας σε κανέναν ψυχίατρο να σε βοηθήσει; Εμείς ευχαριστήσαμε τον δήμαρχο, για τα χρόνια πολλά, αλλά και για το ενδιαφέρον που έδειξε για τα παιδιά. Μαζέψου λοιπόν, γιατί έχουμε τον τρόπο να γράψουμε δυο σειρές και να σε βάλουμε στο τρέξιμο.