Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

....φαπούλες

- Μερικοί δεν πάτε καθόλου καλά και μάλλον έχετε τύψεις και βλέπετε εφιάλτες στον ύπνο σας, αλλά και στον ξύπνιο σας. Βρε αθεόφοβοι, τι πρόβλημα θα μπορούσαμε ν έχουμε εμείς με την ομάδα του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ; Είχαμε πρόβλημα πριν κάποια χρόνια, όταν μέλη του ΔΣ παρίσταναν τους φίλους και έσκαβαν τον λάκκο μας, σε ....μεταξύ τους συζητήσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Τ΄ αποτελέσματα γνωστά αφού όπως λέει κι ο λαός, "όποιος σκάβει τον λάκκο άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα".

- Με την σημερινή διοίκηση δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα και φυσικά στηρίζουμε τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ αφού είναι ομάδα του ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ κι αν μας ζητηθεί κάτι θα το κάνουμε για την ομάδα και αυτό το γράφουμε.

- Δεν παίρνουμε τίποτα πίσω, από αυτά που γράψαμε για την Περιφέρεια και την στάση του Δημήτρη Αναγνωστάκη. Ας συνεχίσει έτσι κι στο τέλος όλοι θα κριθούμε, αν και ο ίδιος και η παράταξή του κρίθηκαν στις τελευταίες εκλογές. Κύριε Αναγνωστάκη την Περιφέρεια με απόφαση των πολιτών την διοικεί ο Σπανός και η παράταξή του και όχι ο τρίτος και οι ραδιοφωνατζήδες.

- Επιμένουμε. Όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να δηλώνουν πως εκπροσωπούν τους πληγέντες και τους κατοίκους του Ληλαντίου, δεν θα καταφέρουν τίποτα, γιατί οι κάτοικοι του Ληλαντίου έχουν εκπροσώπους και στην κοινότητα και στον Δήμο και στην Περιφέρεια και στην κυβέρνηση. Θόρυβο, κάνουν πολλοί, αλλά προβλήματα λύνουν λίγοι.