Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Γιατί θυμώνουν οι παράγοντες και οι προπονητές, οι οποίοι παριστάνουν τους καλούς και λένε πως προσφέρουν στον αθλητισμό, ενώ ότι κάνουν το κάνουν γι την δική τους προβολή και για να λένε πως είναι κάτι; Πως είναι δυνατόν να προσφέρεις στον αθλητισμό και την ίδια ώρα να κόβεις την μπάλα σε ποδοσφαιριστές, επειδή σου εμπιστεύθηκαν το δελτίο τους; Νταβατζήδες και ανεύθυνοι είναι... αυτοί που το κάνουν αυτό και η ΕΠΣΕ θα πρέπει να παρεμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις και μάλιστα όταν υπάρχει οικονομικός εκβιασμός.

- Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως κανένας προπονητής δεν θα έπρεπε να συνεχίζει σε μια ομάδα, όταν διαπιστώνει πως κρατούν οι διοικούντες την ομάδα, δελτία ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν θέλουν να συνεχίσουν. Δεν πρέπει δηλαδή οι προπονητές να συμμετέχουν σε τέτοιες καταστάσεις ή να τις στηρίζουν.

- Όταν ο δήθεν καλός παράγοντας εκβιάζει είναι βέβαιο πως κι ο ποδοσφαιριστής, θα βρει τον τρόπο να εκδικηθεί και πάντα τον βρίσκει. Σε κάποιες περιπτώσεις πάει στο σπιτάκι του και δεν συμμετέχει στους αγώνες της ομάδας, ενώ σε άλλες συμμετέχει και αδιαφορεί, με αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

- Υπάρχει και η άλλη διαδικασία. Αυτή της δικαστικής οδού, την οποία όποιος ποδοσφαιριστής την ακολουθήσει, θα δικαιωθεί σε ποσοστό 90%, αλλά θα πρέπει να έχει την δυνατότητα να πληρώσει χρήματα για τα δικαστικά έξοδα.

- Υπάρχει κι ένας άλλος δρόμος, αλλά δεν θ΄ αναφερθούμε σ΄ αυτόν, γιατί προφανώς και θα χρειασθεί στους ποδοσφαιριστές που πέφτουν θύματα κάποιων.