Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

...μικρά, μικρά

 - Την καλησπέρα μας στον "μεγάλο" πρόεδρο ομάδας, ο οποίος τα πάει περίφημα, αφού καταφέρνει "να τον σώζει" ο κορονοϊός!!! Πρόεδρε, εμείς σου ευχόμαστε κάποια στιγμή να βρεις τον δρόμο σου και να πας την ομάδα πολύ ψηλά, γιατί είναι κρίμα να πηγαίνεις πάντα κουβά, με τις λάθος επιλογές σου.  Φυσικά και έχεις δικαιολογία, αφού μπορεί για το ντύσιμό σου να ψωνίζεις πάντα ρούχα με επώνυμη ετικέτα, αλλά.... για την ομάδα ψωνίζεις συνεργάτες από το καλάθι πολυκαταστημάτων ή τους πάγκους της λαϊκής!!!

- Να ξέρεις πάντως πως δεν είσαι ο μόνος που "πάει κουβά". Υπήρχαν κι άλλοι πριν από εσένα, σε άλλες ομάδες και θα υπάρξουν κι άλλοι στο μέλλον, αφού αυτό το είδος δεν τελειώνει ποτέ. Ευτυχώς εμείς, δεν είμαστε ούτε στα ράφια των επώνυμων ρούχων, ούτε στα καλάθια, ούτε στους πάγκους της λαϊκής. Προτιμούμε να πηγαίνουμε, ως ρούχα στο χαμόγελο του παιδιού!!!!!

-  Πρόεδρε να ξέρεις πως εμείς ξέρουμε πως ξοδεύεις χρήμα, αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να προσέχεις, για να έχεις. Ξέρουμε τι γράφουμε και δεν θέλουμε να εκδικηθούμε για κάτι. Μας βρίζεις, αλλά δεν μας ενοχλεί, αφού το κάνεις γιατί δεν έχεις να κάνεις κάτι άλλο.