Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

.....μικρά, μικρά

 
- Τελικά έπεσε στο κενό η προσπάθεια συκοφάντησης του ΔΟΑΠΠΕΧ και προσωπικά της προέδρου κυρίας Ελένης Αϊδίνη, επειδή απλά έκαναν το αυτονόητο. Μιλούν για νόμιμο και ηθικό αυτοί οι οποίοι ούτε τηρούν τους νόμους, ούτε μπορούν να είναι περήφανοι για την..... ηθική τους!!!

- Ξέρουμε καλά τι γράφουμε και έχουμε αποδείξει άπειρες φορές πως δεν μασάμε τα λόγια μας και δεν φοβόμαστε κανέναν..

- Στον ΔΟΑΠΠΕΧ υπάρχει διευθυντής τον οποίο δεν διόρισε η κυρία Αϊδίνη σίγουρα, αφού ήταν σ΄ αυτή την θέση και όταν για χρόνια ήταν πρόεδρος η κυρία Ζλακώνη. Τι μας λέει λοιπόν τώρα η κυρία Ζλακώνη; Μας λέει πως παρανόμησε ο διευθυντής κ. Φώτης Γκούνης; Κανείς δεν παρανόμησε κυρία Ζλακώνη και κύριε ραδιοφωνατζή. Είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και από τον ΔΟΑΠΠΕΧ περίπου 10 εργαζόμενοι έχουν ειδικές άδειες. Γιατί λοιπόν θα έπρεπε κάποιοι εργαζόμενοι οι οποίοι αυτή την στιγμή δεν έχουν αντικείμενο εργασίας, να μην προσφέρουν κάποιες άλλες υπηρεσίες στον ΔΟΑΠΠΕΧ;

- Αυτοί οι εργαζόμενοι δεν είπανε όχι και προσφέρουν υπηρεσίες στον ΔΟΑΠΠΕΧ και δεν κάθονται την ώρα που έχουμε "πόλεμο" με τον κορονοϊό και να περιμένουν απλά τον μισθό τους. Τους δημότες υπηρετούν και όχι την Αϊδίνη και τον Γκούνη. Όσο για το ηθικό, η απάντηση είναι απλή. Να κάθεσαι και να σε πληρώνουν οι δημότες ή να είσαι κι εσύ στρατιώτης στον "πόλεμο" και να υπηρετείς τους δημότες;;;;

- Η κυρία Ζλακώνη έχει τεράστια εμπειρία και δεν πρέπει να την οδηγούν τα παπαγαλάκια σε τέτοια επικοινωνιακά λάθη, για να κάνουν αυτά, τα παιχνίδια τους. Εμείς για να το ξεκαθαρίσουμε και αυτό, δεν περιμένουμε από την φίλη μας την κυρία Ελένη Αϊδίνη την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, ούτε να μας αναθέσει κάτι, ούτε να μας πληρώσει ο ΔΟΑΠΠΕΧ για να βγούμε στις πλατείες και να παίζουμε μουσική, ούτε να μας πληρώσει για να προβάλλουμε το έργο του ΔΟΑΠΠΕΧ. Αυτά τα κάνουν άλλοι κι επειδή έχασαν το νταλαβέρι, βγήκαν στα κάγκελα.

- Εμείς αν χρειασθούμε κάτι, θ΄ απευθυνθούμε προσωπικά στην Ελένη και όχι στην πρόεδρο κυρία Αϊδίνη. Αυτή είναι η διαφορά μας μεγάλε και γι΄ αυτό δεν μας τρομάζουν οι μαλακίες σου.