Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Κόκκινες γραμμές

 
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, έχουμε μάθει να μην χαϊδεύουμε τ΄ αυτιά κανενός, είτε αυτός είναι πολιτικός, είτε αυτοδιοικητικός, είτε αθλητικός παράγοντας, είτε προπονητής, είτε αθλητής. Έχουμε μάθει επίσης να σεβόμαστε τους πάντες και να μην ξεπερνάμε τις κόκκινες γραμμές.
Εμείς δεν.... αποκαλούμε εύκολα κάποιον φίλο, αδερφό και άλλα τέτοια. Ελάχιστοι είναι οι φίλοι και οι πολλοί, απλά γνωστοί.
Αυτή είναι και οι διαφορά μας.
Είναι σημαντικό να ξέρεις που πρέπει να σταματάς, ώστε να μην κάνεις, αυτά που δεν θέλεις να σου κάνουν.
Εδώ και καιρό με κάποιους ανθρώπους βρεθήκαμε για κάποιους λόγους απέναντι. Ήταν μια κατάσταση γενικής κωλοτούμπας και η οποία δεν μας άρεσε. 
Θέλαμε λοιπόν να μην συνεχίσουμε την οποιαδήποτε στήριξη ή προβολή της όλης κατάστασης και κόψαμε κάθε επαφή και κάθε ανάρτηση για την ομάδα.
Τότε άρχισε η επίθεση με το να λένε διάφορα σε όποιον έβρισκαν μπροστά τους.
Διαφήμιση μας έκαναν και δεν τους απαντήσαμε όπως θα τους άξιζε.
Δεν μπήκαμε στον πειρασμό να γράψουμε για τις μεθόδους που χρησιμοποιούσαν και για τους στόχους που είχαν βάλει σε οικονομικό επίπεδο.
Το θέμα, τους έχει ξεφύγει και ειλικρινά είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση.
Αν ρίξουμε στην δημοσιότητα στοιχεία γι΄ αυτούς κι εξηγήσουμε τους σκοπούς τους, θα είναι το τέλος. Φυσικά παραμένουμε ψύχραιμοι, αλλά ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα το πάρουμε αλλιώς.
Εμείς έχουμε δώσει πολλές ευκαιρίες και στείλαμε πολλές φορές τα μηνύματα που έπρεπε. Φυσικά ξέρουμε αυτό που τους ενώνει, αλλά δεν ξέρουν αυτοί πως έχουμε τον τρόπο να τους κάνουμε να γίνουν χίλια κομμάτια. Δεν βάζουμε σε εφαρμογή τον τρόπο αυτόν για έναν και μόνο λόγο. Ξέρουμε πως θ΄ αποτύχουν γιατί απλά τους ξέρουν ΟΛΟΙ και δεν θέλουμε να τους δώσουμε άλλοθι. Αν όμως συνεχίσουν, θα απαντήσουμε όπως τους αξίζει και μάλιστα δημόσια.