Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"


 - Εδώ είμαστε και σήμερα.  "Ο μπάρμπα Στέλιος" δεν έχει ούτε διασυνδέσεις, ούτε πηγές πληροφόρησης, ούτε ανταποκριτές σε όλη την Εύβοια και φυσικά δεν τον ενδιαφέρουν οι δημόσιες σχέσεις. "Ο μπάρμπα Στέλιος" μετά από σχεδόν 50 χρόνια στο χώρο της ενημέρωσης, δεν θα σκύψει τώρα το κεφάλι και δεν πρόκειται να ζητήσει την προσωπική επιβεβαίωση για το αν ξέρει να ...τα λέει και να τα γράφει.

- Περιμένουμε με αγωνία τους τετραέξυπνους οι οποίοι παριστάνουν τον μεγάλο, ενώ ξέρουν πως είναι σε επίπεδο νάνων.  Λοιπόν, για να μας πούνε ποιος προπονητής και ποιος ποδοσφαιριστής πήραν απαλλαγή και γιατί;;;; Τι άραγε συνέβη; Είναι όπως η χάρι που δίνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ κάθε Χριστούγεννα σε μία γαλοπούλα;;;

- Κυριακή σήμερα και σε όλους τους ιερούς ναούς της Χαλκίδας θα διαβάσουν εξορκισμό για τον 666 που εμφανίσθηκε στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό!! Πληροφορίες μας λένε πως τον 666 τον έχουν κάποιοι μέσα τους και αυτό είναι το κακό. Αυτόν τον 666 "τον βγάζουν βόλτα" από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 08:00 - 10.00!!!