Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε όλες και όλοι καλά. Ψυχραιμία μέχρι να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο με τον κορονοϊό. Η κυβέρνηση κερδίζει συνεχώς μάχες και όπως λέει κι ένας φίλος ο οποίος δεν είναι Νεοδημοκράτης,  υπάρχει κράτος. Ναι υπάρχει.... κράτος.

- Αν δεν υπήρχε κράτος και είχαμε στην εξουσία τους μπαχαλάκηδες, τώρα αντί για πόλεμο με τον κορονοϊό θα μεταφέραμε με φορτηγά νεκρούς και θα είχαμε πολλές ΜΚΟ των μπαχαλάκηδων να οικονομάνε. Στηρίζουμε ΟΛΟΙ την κυβέρνηση και αφήνουμε τους μπαχαλάκηδες να ψάχνουν να βρούνε την άκρη.

- Αυτοί που δεν τηρούν τα μέτρα, αυτοί που κάνουν συγκεντρώσεις, αυτοί που είναι κατά του εμβολίου, όταν χτυπηθούν από τον κορονοϊό, να πάνε για νοσηλεία στο κόμμα τους και στους μπαχαλάκηδες. Αυτοί δεν πρέπει ν΄ απασχολήσουν το ΕΣΥ.

- Μεγάλε ραδιοφωνατζή, βρίσε όσο θέλεις και γράψε ότι θέλεις για μας. Σου δίνουμε το δικαίωμα να μας κατηγορείς, να μας χαρακτηρίζεις, να μην σέβεσαι την οικογένειά μας. Αυτός είσαι. Όποιους δεν σε προσκυνάνε τους βρίζεις. Εμείς μπορεί να είμαστε οι χειρότεροι, αλλά σαν κι εσένα δεν θα γίνουμε ποτέ. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα και να μην ξεχνάς πως πάνω από τους ανθρώπους είναι ο Θεός.

- Καλό θα ήταν πάντως να μας πεις τι έγινε με την εταιρεία χημικών που κατήγγειλες επί μήνες και μετά ξαφνικά χαλάρωσες και μάλιστα όταν είχαμε φωτιά στις εγκαταστάσεις έγραφες τα καλύτερα!!!!

- Καλό θα ήταν να μας πεις τι έγινε με τα λάδια που κατέβαιναν από το βουνό και ήρθε η χαλάρωσή σου, όταν ανέλαβες την προβολή μια θυγατρικής της μαμάς εταιρείας!!!! 

- Καλό θα ήταν να μας πεις αν ήταν τυχαίο που χορηγός σου είναι ο μεγάλος προμηθευτής του δήμου για 5 χρόνια!!!!!

- Μεγάλε συνέχισε και θα βρεθείς μπροστά σε πολλές εκπλήξεις. Εμείς δεν έχουμε καμία υποχρέωση σε κανέναν και στηρίζουμε αυτούς στους οποίους πιστεύουμε και όχι αυτούς που θα μας πληρώσουν. Εμείς σεβόμενοι την οικογένειά σου, δεν θα σε χαρακτηρίσουμε. Εσύ συνέχισε.....