Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες , καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα.  Ξεκινώντας να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη, υπομονή και με κατανόηση να ξεκινήσουν τα μαθήματα, όχι πλέον μέσα στις τάξεις, αλλά εξ αποστάσεως. Δεν είναι κι ότι καλύτερο, αλλά έχει και τα καλά του αυτός ο τρόπος.
Πιστεύουμε πως με καλή θέληση όλα θα πάνε καλά και δεν θα υπ΄ρξουν ιδιαίτερα προβλήματα. Δυστυχώς ο κορονοϊός "θερίζει" σε όλον τον κόσμο και κάποιοι παρά τα μέτρα, επιμένουν να κυκλοφορούν χωρίς μάσκα, να μην κρατούν αποστάσεις και να πηγαίνουν όπου θέλουν, όποτε θέλουν. Τους ενοχλεί που το.... πρόστιμο από 150 πήγε στ 300 ευρώ.

- Λάθος έκανε η κυβέρνηση. Δεν πρέπει να επιβάλλει πρόστιμα. Έπρεπε "να κόβει" την όποια οικονομική ενίσχυση θα έδινε εξ αιτίας του κορονοϊού σ΄ αυτούς που δεν τηρούν τα μέτρα. Τότε και μόνο τότε θα είχαμε συμμόρφωση. Ο Έλληνας δεν πονάει με τα πρόστιμα και οι λόγοι είναι γνωστοί. Όταν όμως δεν του δώσεις, αυτά που δίνεις στους άλλους, παραπονάει.

- Τι γράφαμε εδώ και καιρό και από την ώρα που άρχισαν τα πρωταθλήματα στην Εύβοια; Γράφαμε πως δεν πρέπει να σιωπούμε και να καλύπτουμε τις ομάδες, όταν αυτές παραβιάζοντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, επέτρεπαν και σε κάποιες περιπτώσεις καλούσαν τον κόσμο στα γήπεδα. Τώρα άρχισαν να γράφουν κάποιοι για αγώνες από το παρελθόν, αφού πλέον ούτε φωτογραφίες, ούτε ρεπορτάζ έχουν από αγώνες του σήμερα, αφού έχουμε λουκέτο και στον αθλητισμό.

- Δημιούργησε φαίνεται σχολή ο κ. Γιώργος Σίδερης της διοίκησης του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, ο οποίος και πριν την καραντίνα μας θύμιζε αγώνες του ΗΡΑΚΛΗ από το παρελθόν. Διδακτικότατος ο κ. Σίδερης, αφού κάποιοι ακολουθούν την πρακτική του.

- Εμείς συνεχίζουμε με ή χωρίς αγωνιστική κίνηση, αφού "παίζουμε" χρόνια τώρα σε άλλο πρωτάθλημα και με άλλους κανονισμούς. Σε λίγες μέρες θα καθιερώσουμε κι άλλες μόνιμες στήλες, μετά το "ΚΑΛΗΜΕΡΑ, Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΣΟΥΤΑΚΙΑ, ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ, ΦΑΠΟΥΛΕΣ" και "ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ" τα οποία έρχονται και πάλι.