Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - "Ο μπάρμπα Στέλιος" δεν είναι στην παιδική του ηλικία. Μεγάλωσε και στην διαδρομή του τα έχει δει όλα. Τα 63 χρόνια που έχει στην πλάτη του, του έχουν δώσει άπειρες εικόνες από την ζωή και ξέρει να ξεχωρίζει κάποια πράγματα. Σ΄ αυτή την ηλικία δεν τον αφορά και δεν τον ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι. Ο καθένας έχει την άποψή του και έχει κάθε δικαίωμα να την εκφράζει. Δεν μπορεί όμως .....κανείς να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα και μετά να απαιτεί να τον σεβαστούν αυτοί για τους οποίους λέει πολλά.
Όποιος πιστεύει πως μπορεί να χρησιμοποιεί ανθρωπάκια για να μειώσει άλλους και ο ίδιος κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, δεν έχει κανένα δικαίωμα να απαιτεί σεβασμό.
Είχαμε γράψει πριν από καιρό πως είχαμε παραγγείλει κάτι φουστίτσες και πως θα τις φορούσαμε σε αυτούς που θα δώσουν δικαιώματα.
Πλησιάζει η ώρα που θα το κάνουμε και ευτυχώς που δεν θα χρειασθούν πολλά κομμάτια. Φτηνά θα την βγάλουμε, αφού οι αχάριστοι θα είναι ελάχιστοι.
Εμείς δεν βραβεύουμε και δεν τιμούμε κανέναν για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις. Εμείς παίζουμε πάνω στο τραπέζι το κάθε παιχνίδι, σεβόμενοι πρόσωπα και οικογένειες.