Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τώρα που έκανε το εμβόλιο ο κ. Τσίπρας ησυχάσαμε όλοι. Τι λένε άραγε οι οπαδοί του; Τι λένε αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑΙοι οι οποίοι δεν πίστευαν στον κορονοϊό; Τους έπεισε ο Τσίπρας ή ούτε αυτούς δεν πείθει πλέον; Λίγη υπομονή ακόμη και έρχεται και ο εμβολιασμός της κυρίας Γεννηματά, η οποία πάλι τελευταία έμεινε για κάποιους λόγους φυσικά. Λένε πως δεν ήθελε ....να εμβολιασθεί το 2020, αλλά το 2021!!!

- Δεν πάμε σίγουρα καλά, αν πιστέψουμε αυτά που μας είπε άνθρωπος που ξέρει καλά τα θέματα της επικοινωνίας και έχει έδρα τα Ψαχνά. Πήρε τηλέφωνο και μας έβαλε κουϊζ: "Ποιος υποσχέθηκε σε εργολάβο, να μην συνεχίσει τις μπούρδες του,  μήπως και σταυρώσει καμιά δουλειά σε δήμους της Κεντρικής Εύβοιας";;;;;

- Εμείς πάντως κύριε δεν το πιστεύουμε αυτό, γιατί αυτός ο κύριος, μπορεί να έχασε την Κεντρική Εύβοια, αλλά για λίγο ακόμη θα έχει την Βορειοκεντρική Εύβοια!!!! Λέμε για λίγο, γιατί ο φίλος του δήμαρχος, άρχισε και χάνει έδαφος......

- "Αδελφή" καλή σου μέρα και με το καλό να σου μπει το 2021. Αναφερόμαστε σε μια "αδελφή ψυχή" την οποία ευχαριστούμε, γιατί μας έμαθε να αγαπάμε όχι μόνο τους Έλληνες, αλλά και τους Πακιστανούς και κάθε ανθρώπινη φυλή. Άνθρωποι είμαστε όλοι.

- Πρόεδρε, εμείς εδώ είμαστε και δεν αλλάξαμε τις θέσεις μας. Μπορούμε όταν χρειασθεί να αναλύσουμε τα πάντα και να κριθούμε. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους πως δεν έχουμε καμία διάθεση να μας λένε "καλά να πάθετε".