Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Με τις ευχές μας

 - Τις καλύτερες ευχές μας να στείλουμε στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς που μέσα από αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να διδαχθούν και να διδάξουν. Ας φροντίσουν οι αρμόδιοι ώστε να λύσουν τα προβλήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε στο τέλος, μαθητές και εκπαιδευτικοί να μην μείνουν απογοητευμένοι. Πάνω απ΄ όλους τα παιδιά και μόνο τα παιδιά. Λάθη κάνουν και αυτά και οι εκπαιδευτικοί, λάθη κάνουμε και οι γονείς. Ας φροντίσουμε να ....κάνουμε λιγότερα λάθη, μήπως και σωθεί τελικά η χρονιά.

- Υπέγραψε η δήμαρχος κυρία Βάκα την σύμβαση με τον εργολάβο και αρχίζει η τελική αποκατάσταση των ζημιών στο Λευκαντί. Θα το ξαναδούμε όμορφο και καλύτερο από πριν και αυτό μας το χρωστούσε η Δημοτική αρχή, γιατί η προηγούμενη παρά τις φωνές του προέδρου κ. Κιούση και τις πιέσεις του τότε αντιδημάρχου κυρίου Γιογιού, ο αντιδήμαρχος έργων κ. Καθαροσπόρης και ο δήμαρχος κ. Παγώνης έλεγαν ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ.

- Κυρία Βάκα, κύριε Γουρνή και κύριε Σέρρα, μήπως είναι μια καλή ευκαιρία να κατασκευασθεί και η παιδική χαρά στο Λευκαντί; Δεν βιαζόμαστε, αλλά την είχατε στο πρόγραμμά σας και τα παιδιά τη περιμένουν.

- Και κάτι ακόμη σημαντικό για την περιοχή. Δεν γνωρίζουμε τις διαδικασίες, αλλά το Λευκαντί δεν είναι πλέον όπως στο παρελθόν με λίγους μόνιμους κατοίκους και πολλούς παραθεριστές. Είναι πλέον πολλοί οι μόνιμοι κάτοικοι και χιλιάδες οι παραθεριστές. Θα πρέπει σε συνεργασία με τον μητροπολίτη μας να αποκτήσει και το Λευκαντί τον δικό του Ιερό Ναό, ώστε να μην είναι υποχρεωμένοι οι πιστοί να ανεβαίνουν στο Βασιλικό. Εμείς πιστεύουμε πως το Λευκαντί πρέπει να έχει τον δικό του πλέον Ιερό Ναό και τον δικό του Ιερέα. Κυρία Βάκα, προσπαθήστε το.