Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

....φαπούλες

 - Θετικά τα μηνύματα για 3 δημάρχους της Εύβοιας, στο θέμα της διαχείρισης της πανδημίας. Βάκα, Ψαθάς και Ραβιόλος με ποσοστά πάνω από 60%, ενώ κάτω από 50% είναι τα ποσοστά άλλων δημάρχων. Στο θέμα της Θεομηνίας και την αντιμετώπιση των ζημιών η Βάκα αγγίζει το 80%, ο Ψαθάς το 60% και ο Τσαπουρνιώτης μόλις .....που πλησιάζει το 50% των θετικών σχολίων.

- Μη μου θυμώνεις μάτια μου, γιατί η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη, αφού τα στηρίγματα χάνονται ένα ένα και στο τέλος, εξ αιτίας της αυταρέσκειάς σου, δεν θα καταλάβεις το πως θα βρεθείς από τα ψηλά στα χαμηλά.  Υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να καταλάβεις. Είναι άλλο το να ανεβαίνεις ένα ένα τα σκαλοπάτια και άλλο  να σε ανεβάζουν στον 5ο όροφο με ανυψωτικό μηχάνημα άλλοι.

- Όταν το άλογο είναι κουτσό, δεν το βάζεις να τρέξει στον ιππόδρομο, γιατί και θα χάσει και θα το ταλαιπωρήσεις. Αν τελικά για κάποιους λόγους το ρίξεις στην μάχη, πρέπει για το καλό του να το αποσύρεις, να το φροντίσεις και να του δώσεις να καταλάβει πως μπορεί να κάνει άλλα πράγματα.