Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

.....μικρά, μικρά

 - Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και λογικό είναι όλοι να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος.  Λένε πως η αντιπολίτευση θα ζητήσει από τον δήμαρχο, να κόψει τις παρέες με τα γνωστά παρατράγουδα!!!! Θα είναι μεγάλο λάθος αν το κάνουν αυτό, γιατί έτσι θα κόψουν την μόνη διασκέδαση που έχει ο δήμαρχος κ. Ψαθάς, αφού με την καραντίνα..... δεν λειτουργούν και τα θέατρα!!!!

- Παρακολουθήσαμε για λίγο την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ερέτριας και διαπιστώσαμε πολλά και διάφορα. Ακούσαμε και τον κύριο Μπάμπη Καραβά να λέει: "Λέμε ΝΑΙ επί της αρχής, αλλά όχι στο τάδε και στο δείνα"!! Μιλάμε η τοποθέτησή του επί της ψήφισης του προϋπολογισμού, μας θύμισε τον κ. Κεγκέρογλου στην Βουλή. 

- Πότε τελικά θ΄ ανοίξουν τα σχολεία; Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως θ΄ ανοίξουν στις 8 Ιανουαρίου 2021. Εμείς δεν το πιστεύουμε για πολλούς και διάφορους λόγους. Αν ανοίξει κάτι, αυτό θα είναι τα Δημοτικά από 11 ή 18 Ιανουαρίου και για Γυμνάσια και Λύκεια από 25 Ιανουαρίου και αν όλα πάνε καλά και δεν έχουμε και 3ο κύμα πανδημίας.