Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και χρόνια σας πολλά. Μετράμε 3 μέρες και την σημερινή για να πούμε πάει ο παλιός ο χρόνος και να μην ξανάρθει όμοιός του. Υπομονή και όλα θα πάνε καλά, αφού οι μπαχαλάκηδες δεν είναι στην κυβέρνηση και δεν θα είναι για τα επόμενα 50 χρόνια έτσι όπως το πάνε. Άρχισαν οι εμβολιασμοί και αυτό θα είναι η αρχή ...του τέλους για την πανδημία.

- Στον αγαπημένο μας πλέον και μόνιμο συκοφάντη, στέλνουμε τα χρόνια μας πολλά και μας αρέσει που τραβάει ζόρι, αφού καθημερινά διαπιστώνει πως όσο μας βρίζει τόσο περισσότερο συσπειρώνει τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν.

- Με το καλό να υποδεχτεί το 2021 και το 5ευρο να το δώσει στον κολλητό του από τον Βορρά, για να κάνει παιχνίδι μαζί του, από αυτά στα οποία έχουν εκπαιδευτεί και από την πολύ εκπαίδευση έμειναν να το παίζουν μόνοι τους.

- Την καλημέρα μας σε δύο κυρίες από τον Βορρά, οι οποίες μας εμπιστεύθηκαν πολλά και έτσι μπορούμε να γράφουμε για τις επιδόσεις και τα κατορθώματα του Βόρειου και όχι μόνο. Όταν θ΄ αρχίσουμε θα γελάσει το Πανελλήνιο.

- Πρόεδρε, εμείς δεν ήμασταν ποτέ απέναντι και δεν θα πάμε και τώρα. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θα είμαστε με την πλευρά αυτών που σε βρίζανε από το πρωί μέχρι το βράδι και τώρα πιστεύεις πως είναι μαζί σου. Εσύ αποφασίζεις, αν θα είσαι με την χυδαιότητα, ξέρεις εσύ ή με τους ανθρώπους που σε στήριζαν και σε στηρίζουν. 

- Την καλημέρα μας στην δήμαρχο κυρία Βάκα και στον δήμαρχο κ. Ψαθά και τους ευχόμαστε καλή δύναμη, αφού έχουν πολύ δρόμο ακόμη, μέχρι να φτάσουν στο σημείο να μιλούν για πλήρη αποκατάσταση από την θεομηνία.