Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Με αυτογκόλ...

 - Βάζουν γκολ μόνοι τους μερικοί και δεν το καταλαβαίνουν. Οι εξυγιαντές της ΕΠΟ, αλλάζουν πάλι την ημερομηνία των  εκλογών!!! Αυτό θα το αποφασίσουν σήμερα!! Καλά εμείς δεν γράφουμε εδώ και καιρό πως πάλι θ΄ αλλάξουν την ημερομηνία; Δεν έχουμε κάνει ...προτάσεις;

- Κύριοι της ΕΠΟ αφού θέλετε κι άλλη πρόταση να σας κάνουμε δύο, αλλά δεν σας έχει μείνει λίγο μυαλό;
Σας προτείνουμε να πάρετε μια απόφαση και να λέει: Η εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, αποφάσισε να μην ορίσει νέα ημερομηνία εκλογών, αλλά να περιμένει την άρση των περιοριστικών μέτρων και θα συνεδριάσει εκ νέου τότε, για να ορίσει ημερομηνία.

- Έχουμε και δεύτερη πρόταση: Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, να κάνει μια σύσκεψη με τον κ. Αυγενάκη και να του ζητήσει βοήθεια. Να τον ρωτήσει πότε θέλει να γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΟ και από κοινού να οριστικοποιήσουν την ημερομηνία.

- Μπορεί να θέλετε να μιλάει η ΕΠΟ για αυτοδιοίκητο, αλλά ο Αυγενάκης ξέρει τα μονοπάτια, για να σας οδηγεί σε λάθη. Η κυβέρνηση κύριοι, έχει τον πρώτο λόγο και το ξέρετε. Όσο πάτε κόντρα, θα τρώτε "τις φαπούλες σας". Αν αγαπάτε το ποδόσφαιρο, να πάτε όλοι στα σπίτια και στις δουλειές σας και ν΄ αφήσετε νέους ανθρώπους να το διοικήσουν, μήπως κα βρεθούν καλύτερες μέρες.