Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Θα δουλέψει μπότα....

- Προσοχή, γιατί μπορεί το μποτάκι να είναι Χριστουγεννιάτικο, αλλά κάποιες φορές μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για κλωτσιές, ώστε να συνέλθουν αυτοί οι οποίοι παριστάνουν τα αγγελούδια, αλλά είναι διάβολοι.  Προσοχή λοιπόν τερατάκια, γιατί μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε καμιά μπότα ή και αρβύλα, σαν κι αυτές που .....λέμε "ράδιο αρβύλα"!!!

- Χωρίς ανάσα συνεχίζουν κάποιοι τον πόλεμο εναντίον της Δημάρχου της κυρίας Βάκα, αλλά είναι εκτός τόπου και χρόνου, αφού το οπλοστάσιό τους, έχει ληγμένα και χρησιμοποιημένα πολεμοφόδια!!!

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα και οι συνεργάτες της, κρατά τον Δήμο σε καλύτερη κατάσταση, από αυτή που τον είχε ο κ. Παγώνης, αν και είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εξ αιτίας του κορονοϊού και της θεομηνίας.

- Πάντως κανείς δεν περίμενε πως ο κ. Καθαροσπόρης ο επί χρόνια αντιδήμαρχος έργων, θα ψήφιζε όχι στην αποκατάσταση των ζημιών από την θεομηνία, με διάφορες δικαιολογίες!!!!

- Ο κ. Αναγνωστάκης αν και έκανε παρεμβάσεις σε ραδιοφωνικές εκπομπές και κατηγορούσε την Περιφερειακή Αρχή, για να κάνει και τα κέφια "των παπαγάλων" στο Περιφερειακό Συμβούλιο ψήφισε ΝΑΙ  στην αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από την θεομηνία.

- Ποιος Δημοτικός Σύμβουλος  ο οποίος είναι στο Βασιλικό και στο Λευκαντί, δεν ψήφισε το θέμα που είχε να κάνει με την αποκατάσταση της παραλίας στο Λευκαντί;;;; Δεν είναι κακό να μάθουμε το γιατί δεν ψήφισε ΝΑΙ.

- Προσοχή γιατί θα δουλέψει μπότα και όχι παντόφλα...