Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

....σουτάκια

 
- Στην ΕΠΟ έχουμε την εντύπωση, πως ο ένας κάνει πλάκα στον άλλον. Διαβάστε τι γράφουν "τα σφυρίγματα" για το θέμα των 5.000 ευρώ που έτρεξε να δώσει στις ΕΠΣ.
"«Βράζουν» οι ποδοσφαιρικές ενώσεις με την κοροϊδία της ομοσπονδίας. Αιτία αποτελεί ότι το ΔΣ της ΕΠΟ αποφάσισε να επιχορηγηθούν οι ΕΠΣ με το ποσό των 5.000 ευρώ. Πρόκειται για χρήματα που δεν επαρκούν ούτε για πάγια έσοδα (ενοίκιο, ρεύματα, τηλέφωνα κτλ). Η τελευταία φορά ...που οι ενώσεις έλαβαν χρήματα από την ΕΠΟ ήταν τον Απρίλιο και η συγκεκριμένη επιχορήγηση είχε αποφασιστεί πέρσι τα Χριστούγεννα! Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ως απόρροια της απόφασης της ΕΠΟ άρχισαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα προέδρων ΕΠΣ, δεδομένου ότι έχουν χρέη σε ενωσιακούς προπονητές. Οι ενώσεις έχουν δεχθεί ένα ακόμη μεγάλο πλήγμα. Αφορά στην κατάργηση των ποσοστών επί των αμοιβών των διαιτητών. Κάποιοι λένε ότι θα αναγκαστούν να κλείσουν μέχρι και τα γραφεία της. Ειδικά οι μεγάλες ΕΠΣ (Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Αχαϊας κτλ) άρχισαν να... κλαίνε από τώρα. Χάνουν μια σημαντική πηγή εσόδων όσες ΕΠΣ είχαν ρέφερι στις δυο πρώτες κατηγορίες".

- Η ΕΠΣ Εύβοιας πάντως δεν έχει τέτοια προβλήματα, αφού δεν έχει διαιτητές στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ και αν δεν κάνουμε λάθος έχει δύο στην δεύτερη στην τάξη κατηγορία, αλλά το κυριότερο έχει εξυγίανση των οικονομικών της όπως λένε.

- Επειδή ακούμε διάφορα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως εμείς δεν κρυβόμαστε και δεν κρύβουμε την αλήθεια από τους αναγνώστες μας. Άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι κρύβουν τα πάντα και νομίζουν πως δεν θα πληροφορηθεί κανείς την αλήθεια. Αν χρειασθεί θα γράψουμε με τον δικό μας τρόπο την αλήθεια, για να την ξέρουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα.

- Τελικά πόσοι θα είναι οι υποψήφιοι για την θέση του προέδρου της ΕΠΟ. Οι εξυγιαντές θα δικαιωθούν ως προς το ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, αλλά δεν θα είναι αυτός που ήθελαν!!